Colour Day Festival 2016: Επιστροφή στον «τόπο του ... χρώματος»

11.04.2016
H πιο ξεχωριστή, πολύχρωμη, καλοκαιρινή γιορτή! Πριν ένα χρόνο συστηθήκαμε ... με μια εντυπωσιακή πρεμιέρα και 32.000 ξέφρενους, χρωματισμένους fans, καταφέραμε να γίνουμε ο μεγαλύτερος «καμβάς» χρωμάτων της πόλης.

Για 2η συνεχόμενη χρονιά το Colour Day Festival έρχεται να απογειώσει τα δεδομένα των ελληνικών φεστιβάλ! Ραντεβού στις 18 Ιουνίου στο ΟΑΚΑ.

Με σύνθημα το πάθος για διασκέδαση, χρωματίζουμε το γκρίζο, ετοιμάζοντας ένα εντυπωσιακό ολοήμερο φεστιβάλ με δυνατή μουσική από DJ's και συγκροτήματα on stage, colour-happenings και τον μεγαλύτερο colour-fan σε εμφάνιση έκπληξη!

Το Colour Day Festival θα είναι και για φέτος το νούμερο #1 event, δημιουργώντας μία Xρωματοχώρα με 50.000 πρωταγωνιστές!

Το φαντασμαγορικό φεστιβάλ χρωμάτων και μουσικής, για ακόμα μια φορά στην Αθήνα, με περισσότερο κέφι και απέραντη διάθεση θα χαρίσει σε όλους χαμόγελα, ρυθμό και θα βάλει χρώμα στην απόλυτη εμπειρία του καλοκαιριού.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε στο colourdayfestival.com, όπου σας περιμένουν φωτογραφίες, βίντεο, νέα και οδηγίες για το πολυαναμενόμενο ραντεβού της χρονιάς!

Ελάτε από νωρίς, διασκεδάστε από νωρίς!

Οι πόρτες θα ανοίξουν στις 15.00, ενώ η πρώτη από τις 3 προγραμματισμένες μαζικές ρίψεις χρώματος θα γίνει στις 17.00! Ετοιμάστε τις φωτογραφικές σας κάμερες και τα κινητά σας για να μη χάσετε τις καλύτερες λήψεις!

Ντύσου στα λευκά και έλα να γίνεις χρωματιστός!

Ντυθείτε απλά... Σας προτείνουμε τα λευκά ρούχα, για να δείχνει τέλεια το χρώμα πάνω σας αλλά και για να νιώθετε άνετα! Μην ξεχνάτε ότι είναι καλοκαίρι και η θερμοκρασία στις 20 Ιουνίου μπορεί να είναι υψηλή...

Σε περίπτωση που σας τελειώσουν τα σακουλάκια με χρώμα, μην απογοητευτείτε καθώς θα υπάρχουν άφθονα για να αγοράσετε εντός του φεστιβάλ!


Info:

Στις 18 Ιουνίου
ΞΑΝΑ – βάφουμε με χρώμα την Αθήνα!
Colour Day Festival

Colour Day Festival 2016


Facebook page: https://www.facebook.com/skullproductions/
https://www.facebook.com/ColourDayFestival/

Facebook event: https://www.facebook.com/events/1038405016231208/
Instagram page: https://www.instagram.com/colourdayfestival/
Official Web Site: http://www.colourdayfestival.com/