Μάντι Ζίγκλερ: Πόσο μεγάλωσε το κοριτσάκι-θαύμα του «Chandelier» [photos]

29.11.2016
Η Μάντι Ζίγκλερ, η νεαρή χορεύτρια στα βίντεο-κλιπ της Sia, έχει αφήσει τους πάντες άφωνους με το απίστευτο ταλέντο της. Είναι αυτό που λέμε «γεννημένη χορεύτρια». Η ταλαντούχα Μάντι που έχει καθηλώσει τους πάντες με τις χορευτικές της ικανότητες και την ευλυγισία της, έχει πάνω από 8,4 εκατ. followers στο Instagram.

Την 13χρονη σήμερα Μάντι από την Πενσυλβάνια, βρήκε σε ένα ριάλιτι η τραγουδίστρια Sia και μέσω twitter τη ρώτησε, αν ήθελε να εμφανιστεί στο βίντεο-κλιπ της.

Η Μάντι έχει εμφανιστεί σε τρία βίντεο της Sia -Chandelier, Elastic Heart, Big Girls Cry- με τo αγαπημένο Chandelier να έχει στο YouTube 1 δις 400 εκατ προβολές (!). Και φυσικά το κορίτσι λάστιχο έχει αμέτρητους θαυμαστές, σε σημείο που η οικογένειά της έχει προσλάβει μία ομάδα security, για να την προσέχει.

Σε συνέντευξή της είπε ότι «δε νιώθω κανονική πια, γιατί όπου πάω με αναγνωρίζουν, ακόμη κι όταν προσπαθώ να διασκεδάσω ή όταν πηγαίνω για παγωτό με τους φίλους μου», ενώ πρόσθεσε ότι «οι άνθρωποι τρελαίνονται, όταν με βλέπουν».

Έχει διαφημίσει ρούχα για πολλές γνωστές εταιρείες κι έχει φωτογραφηθεί για περιοδικά, όπως το Teen Vogue, Cosmopolitan, Elle και Seventeen.

Δείτε πόσο έχει μεγαλώσει:

happy 4th of July everyone ❤

A photo posted by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on

A photo posted by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on

I'm SO excited about these new @maddiestyle pieces available now (link in profile).

A photo posted by Maddie Ziegler (@maddieziegler) on