«Βόμβα» για τη ζωή της Τζολί

03.08.2010
Αραγε το διασημότερο ζευγάρι του κόσμου, οι «Μπραντζελίνα», δηλαδή ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν το αγαπημένο του σινεμά και των μίντια, όταν κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα η νέα βιογραφία- βόμβα για τη ζωή της Τζολί γραμμένη από τον Αντριου Μόρτον;

Αραγε το διασημότερο ζευγάρι του κόσμου, οι «Μπραντζελίνα», δηλαδή ο Μπραντ Πιτ και η Αντζελίνα Τζολί, θα εξακολουθήσουν να αποτελούν το αγαπημένο του σινεμά και των μίντια, όταν κυκλοφορήσει την επόμενη εβδομάδα η νέα βιογραφία- βόμβα για τη ζωή της Τζολί γραμμένη από τον Αντριου Μόρτον;

Στο νέο εκρηκτικό βιβλίο του, «Angelina: Un Unauthorised Biography», ο Μόρτον, διάσημος για τη συγγραφή της βιογραφίας της πριγκίπισσας Νταϊάνα, ξεμπροστιάζει με κάθε τρόπο ό,τι πιο «βρώμικο» από το παρελθόν της: την εξάρτησή της από την ηρωίνη, τα σαδομαζοχιστικά πάρτι, τις βόλτες της στα ψυχιατρεία και τις μέρες εκείνες που η Τζολί έλεγε ότι προσέλαβε έναν επαγγελματία δολοφόνο για να τη σκοτώσει.

Είναι αλήθεια ότι τα περισσότερα από αυτά έχουν γραφτεί πολλές φορές. Αλλά το μεγαλύτερο σκάνδαλο απ’ όλα και μάλιστα αυτό που δεν έχει παραδεχτεί ποτέ η ίδια, είναι, σύμφωνα με τον Μόρτον, η έφεσή της στους παντρεμένους ή έστω δεσμευμένους άντρες. Τρανταχτό παράδειγμα, συνεχίζει ο συγγραφέας, ήταν η εμμονή της να κερδίσει τον Μπραντ Πιτ από την τότε σύζυγό του, Τζένιφερ Ανιστον.

Η συνάντηση
«Ο Πιτ ήταν ένας από την ομάδα της τριανδρίας -οι άλλοι δύο ήταν οι Τζόνι Ντεπ και Γουίλεμ Νταφόε- τους οποίους η Αντζι παρακολουθούσε και θαύμαζε από μακριά» γράφει ο Μόρτον, ισχυριζόμενος ότι η Τζολί είχε βάλει στο μάτι τον Πιτ πολύ προτού τον συναντήσει.

Ο Μόρτον λέει, επιπλέον, ότι η Τζολί επισκέφτηκε την Ανιστον για να γνωρίσει από κοντά την ανταγωνίστριά της. Ο Μόρτον γράφει: «Τη στιγμή που η Αντζελίνα έφτασε απροσδόκητα στο πλατό όπου γυριζόταν η σειρά «Τα Φιλαράκια», η Ανιστον πρέπει να βρισκόταν στα «κόκκινα». «Ο Μπραντ είναι τόσο ενθουσιασμένος που θα δουλέψει μαζί σου. Ελπίζω να περάσετε καλά οι δυο σας», θυμάται η Ανιστον ότι της είπε.
Η Αντζελίνα διαψεύδει τα πάντα: «Το να έρθεις κοντά με έναν παντρεμένο άντρα, όταν ο ίδιος μου ο πατέρας ήταν άπιστος στη μητέρα μου, είναι κάτι που δεν μπορώ να συγχωρήσω. Δεν θα μπορούσα να κοιταχτώ στον καθρέφτη αν το έκανα. Δεν θα μπορούσα να νιώσω έλξη για κάποιον άντρα που θα ήταν άπιστος στη γυναίκα του».

«Αυτό το βιβλίο δεν έχει καλά νέα για την Αντζι» εκτιμά ο μάνατζερ του Χόλιγουντ Τέρι Λιους μιλώντας στην «Daily Mail», ο οποίος και τη γνωρίζει. «Θα την ενοχλήσει πάρα πολύ, ειδικά τώρα που οι σχέσεις της με τη μητέρα του Πιτ δεν βρίσκονται σε στέρεο έδαφος». Ο βρετανικός Τύπος γράφει ότι η φήμη της θα πληγεί για πάντα αν αποδειχτεί αντροχωρίστρα, τόσο στη συνείδηση του κόσμου όσο και σε αυτή του ίδιου του συντρόφου της.

Παιδικά τραύματα
Τα τραύματα του παρελθόντος, η δυστυχισμένη παιδική της ηλικία και ιδιαίτερα η απιστία του πατέρα της ηθοποιού Γιον Βόιτ προς τη μητέρα της Μαρσελίν Μπερτράν επηρέασαν καθοριστικά την Αντζελίνα, γράφει ο Μόρτον. Και επιμένει ότι η Τζολί δεν μπήκε μόνο ανάμεσα στο ζευγάρι Πιτ- Ανιστον, αλλά το είχε κάνει «επάγγελμα».

Ο Μπίλι Μπομπ Θόρντον, ο δεύτερος σύζυγός της, ήταν αρραβωνιασμένος με τη Λόρα Ντέρν όταν γνωρίστηκαν. Ο βιογράφος ισχυρίζεται επίσης ότι η Τζολί είχε σχέση με τον Ιθαν Χοκ το 2003, όσο εκείνος ήταν ακόμα παντρεμένος με την Ούμα Θέρμαν και ότι είχε μακροχρόνια σχέση με τον Μικ Τζάγκερ, όσο ήταν παντρεμένος με την Τζέρι Χολ.

Το ίδιο και με τον Ρέιφ Φάινς όσο εκείνος ήταν ζευγάρι με τη Φραντζέσκα Ανις. Επίσης, καταγράφει και σχέσεις με μη δεσμευμένους ηθοποιούς, όπως ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο, ο Κόλιν Φάρελ και ο Τίμοθι Χάτον.

Η μεταμόρφωση
Από ψυχικά άστατη και άγρια γυναίκα, η Αντζελίνα Τζολί μεταμορφώθηκε μέσα σε λίγα χρόνια σε ανθρωπίστρια που κερδίζει την προσοχή των κυβερνήσεων, γράφει η νέα βιογραφία. Βέβαια, η μεταμόρφωση κοστίζει λίγο ακριβά. Η τελευταία εμφάνιση των Μπραντζελίνα στο κόκκινο χαλί στοίχισε περισσότερο από 60.000 λίρες σε ρούχα και περιποιήσεις προσώπου.