Ireon festival στη Σάμο με Stereo MCs

04.08.2010
Ενα τριήμερο φεστιβάλ μας προσκαλεί στις 7, 8 & 9 Αυγούστου στο Ηραίον της Σάμου, με μια αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, την εμφάνιση των εκρηκτικών Stereo Mcs!
Ενα τριήμερο φεστιβάλ μας προσκαλεί στις 7, 8 & 9 Αυγούστου στο Ηραίον της Σάμου, με μια αποκλειστικότητα για την Ελλάδα, την εμφάνιση των εκρηκτικών Stereo Mcs!

Αναλυτικά στο φεστιβάλ που φέτος συμπληρώνει 7 χρόνια θα εμφανιστούν, το Σάββατο 7 Αυγούστου ο Μπάμπης Στόκας και το ντόπιο συγκρότημα Valkyries, την Κυριακή 8 Αυγούστου ο Παύλος Παυλίδης and the B movies, οι 63 High και οι Clairaudio, ενώ το κλείσιμο του Ireon αναλαμβάνουν την Δευτέρα 9 Αυγούστου οι βρετανοί Stereo MCs και οι Fotonovela

Τιμές εισιτηρίων
Προπώληση τριημέρου: 20 ευρώ (μέχρι 5 Αυγούστου) - 30 ευρώ στην είσοδο
Τιμή ανά ημέρα (μόνο στην είσοδο του φεστιβάλ, αφού δεν υπάρχει ημερήσια προπώληση) 7 Αυγούστου: 10 ευρώ
8 Αυγούστου: 10 ευρώ
9 Αυγούστου: 20 ευρώ

Το Ηραίον της Σάμου είναι ένα γραφικότατο παραλιακό τουριστικό χωριό μεγάλης αρχαιολογικής σημασίας που ανήκει στο Δήμο Πυθαγορείου. Απέχει μόλις λίγα χιλιόμετρα από το αεροδρόμιο του νησιού και περίπου 20 λεπτά από τη πρωτεύουσα και το λιμάνι της Σάμου, το Βαθύ.

Το φεστιβάλ γίνεται σε ειδικά διαμορφωμένο ανοικτό χώρο, σχεδόν πάνω στη παραλία του Ηραίου και λίγες εκατοντάδες μέτρα από τον αρχαιολογικό χώρο.

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ:
ON LINE www.ticketarena.gr
VARKA BAR, LA LUNA CREPERIE, CAVA GAIA (ΗΡΑΙΟΝ)
CAMEL SHOP, ΚΕΝΤΡΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΟΠΟΥΛΟΥ (ΒΑΘΥ)
GREGORYS CAFE BAR(ΠΥΘΑΓΟΡΕΙΟ)
ON THE ROCKS CAFE BAR (ΚΑΡΛΟΒΑΣΙ)
ΤΗΛ ΚΡΑΤΗΣΕΩΝ ΕΚΤΟΣ ΣΑΜΟΥ: 6936714291
Με e-mail [email protected]
Επισκεφθείτε το επίσημο site http://www.ireon-music-festival-samos.gr/