Στο κρεβάτι με τέσσερις γκρούπις!

09.08.2010
Ήταν η εποχή που το hard rock φορούσε τζιν με βάτα στα γεννητικά όργανα και είχε μαλλί αλά Λίντα Έβανς στη «Δυναστεία». Κι εκείνος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ήταν η εποχή που το hard rock φορούσε τζιν με βάτα στα γεννητικά όργανα και είχε μαλλί αλά Λίντα Έβανς στη «Δυναστεία». Κι εκείνος δεν θα μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.

Ήταν η εποχή που δεν είχε γράψει, ακόμα, Νο.1 τραγούδι. Ήταν η εποχή που ο Τζον Μπον Τζόβι ήταν μόλις 22 ετών και η μπάντα του, Μπον Τζόβι, ετοιμαζόταν να κυκλοφορήσει το δεύτερο άλμπουμ της «7800ο Fahrenheit».

Ήταν η εποχή που θα «κατανάλωνε» οτιδήποτε για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Το 1985 φωτογραφήθηκε ημίγυμνος με τέσσερις ημίγυμνες κοπέλες για λογαριασμό της καριέρας του και του φωτογράφου Ρος Μαρίνο.

Το βιβλίο του Ριτς Μπόζετ πρώην τουρ- μάνατζερ των Μπον Τζόβι με τίτλο «Sex, Drugs and Bon Jovi» περιέχει φωτογραφίες τις οποίες ο σέξι τραγουδιστής και ηθοποιός τού ζήτησε να καταστρέψει, την εποχή που είχε κυκλοφορήσει το πολυπλατινένιο «Slippery When Wet», αλλά εκείνος, προφανώς, δεν το έκανε.

Οι σελίδες του περιγράφουν, κυρίως φωτογραφικά, τον αγώνα του Μπον Τζόβι να γίνει διάσημος. «Μου φερόταν πάντα καλά. Ηταν αυθεντικός» δηλώνει ο συγγραφέας για τον κάποτε εργοδότη του. Ο Μπόζετ πλέον έχει παρατήσει το ροκ. Σήμερα ασχολείται με αναπαλαιώσεις κατοικιών και λέει: «Tο βιβλίο αναφέρεται στην περίοδο που ο Τζον ήταν, κυρίως, σέξι αγόρι».

Ο συγγραφέας παραδέχεται πως στο διάστημα της ημίγυμνης φωτογράφησης ο πρωταγωνιστής της είχε ήδη γνωρίσει τη μέλλουσα σύζυγο και μητέρα σήμερα των τεσσάρων παιδιών του, Δωροθέα Χάρλεϊ.

Ο 52χρονος Μπόζετ υποστηρίζει πως κάποτε ήταν το έκτο μέλος της διάσημης χαρντ ροκ μπάντας. Και όταν τον προκαλούν να μιλήσει για τον λόγο που κυκλοφόρησε το βιβλίο του απαντά: «Δεν είμαι μοχθηρός τύπος. Απλώς αισθάνθηκα πως αυτή είναι η κατάλληλη περίοδος να μιλήσω για τη σχέση μου με την μπάντα. Δεν έχω να πω παρά ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Τζον για τα χρόνια που περάσαμε μαζί».

Ο Μπόζετ λέει πως όταν οι Μπον Τζόβι τον απέλυσαν, εκείνος αρνήθηκε τα χρήματα που θα μπορούσε, δικαιωματικά, να έχει πάρει για τις υπηρεσίες του.