Οι Archive για συναυλία στη Fnac!

30.11.2006
Οι Archive έρχονται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στη Fnac! H εμφάνιση των Archive την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.
Οι Archive έρχονται στην Ελλάδα για μια και μοναδική συναυλία στη Fnac! Ένα χρόνο λειτουργίας στην Ελλάδα συμπληρώνει η Fnac και το γιορτάζει μαζί με τους Archive!

Το λονδρέζικο συγκρότημα, με φανατικούς θαυμαστές και στη χώρα μας έρχεται στην Ελλάδα μετά από πρόσκληση της Fnac για τον ένα χρόνο παρουσίας της γαλλικής αλυσίδας στη χώρα μας.

Με συντροφιά τα τραγούδια των Archive το ελληνικό κοινό θα γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της Fnac στην Ελλάδα, την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου. Τη μέρα εκείνη ο χώρος του Forum της Fnac θα έχει ετοιμαστεί κατάλληλα προκειμένου να φιλοξενήσει μια μοναδική live unplugged εμφάνιση του 4μελούς group. Οι Archive θα τραγουδήσουν κομμάτια από το τελευταίο τους άλμπουμ «Lights» και από παλαιότερες δισκογραφικές τους δουλειές, και θα ευχηθούν τον δικό τους πολύ ιδιαίτερο τρόπο, «Χρόνια Πολλά» στη Fnac. H εμφάνιση των Archive στο Forum της Fnac την Πέμπτη 30 Νοεμβρίου θα ξεκινήσει στις 7 το απόγευμα.

Η Fnac, πιστή στο όραμά της να φέρει κοντά σε όλον τον κόσμο τον πολιτισμό και την καλλιτεχνική δημιουργία, διοργανώνει αυτή τη συναυλία με ελεύθερη είσοδο για όλους, όπως άλλωστε ισχύει για όλες τις εκδηλώσεις του Forum, τον χώρο όπου ένα χρόνο τώρα φιλοξένησε σημαντικούς έλληνες και ξένους καλλιτέχνες και δημιουργούς. Από την πρώτη μέρα λειτουργίας της, η Fnac πρωτοπόρησε εισάγοντας στην αγορά των πολιτιστικών αγαθών το χώρο του Forum, έχοντας ως βασικό στόχο να δημιουργήσει ένα πολιτιστικό στέκι, όπου καταξιωμένοι καλλιτέχνες και δημιουργοί αλλά και ανερχόμενα ταλέντα θα έβρισκαν ένα μέρος συνάντησης με το κοινό τους.

Μέσα σε ένα χρόνο λειτουργίας το Forum έχει φιλοξενήσει δεκάδες εκδηλώσεις ανοιχτές στο κοινό, για το βιβλίο, τη μουσική, το θέατρο, τον κινηματογράφο, τη φωτογραφία και την τεχνολογία. Στο πλαίσιο εορτασμού για τον ένα χρόνο λειτουργίας της Fnac στην Ελλάδα θα πραγματοποιηθούν δυο ακόμα μουσικές εκδηλώσεις, την Παρασκευή 1 Δεκεμβρίου με τον Παντελή Θεοχαρίδη (ώρα έναρξης 19.00) και το Σάββατο 2 Δεκεμβρίου με το συγκρότημα Το Τρίφωνο (ώρα έναρξης 14.00).