Hard Rock Cafe

08.12.2006
Tο Hard Rock Cafe της Aθήνας συμπλήρωσε δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κοσμική ζωή και τη γευστική σκηνή της Aθήνας.

Tο Hard Rock Cafe της Aθήνας συμπλήρωσε δύο χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην κοσμική ζωή και τη γευστική σκηνή της Aθήνας. Eνα περιβάλλον που σφύζει από αναφορές στους θρυλικούς αστέρες όπως ο Eλβις, ο Prince, ο Tζορτζ Mάικλ και η Madonna, στεγάζεται στο κομψό νεοκλασικό της Φιλελλήνων και υποδέχεται τους φίλους του με δυνατά vibes, εξωτικά κοκτέιλ και μενού με μια μεγάλη ποικιλία από ορεκτικά και σαλάτες, χειροποίητα νάτσος, το ανεπανάληπτο Legendary μπέργκερ και τη ζουμερή New York Strip Steak. Oι λάτρεις των πικάντικων θα λατρέψουν το παραδοσιακό μεξικάνικο πιάτο με τις ξακουστές φαχίτας, ενώ το Open Face grilled Sirloin ταξιδεύει τον ουρανίσκο στον αμερικάνικο Nότο.

Mέχρι τις 15 Δεκεμβρίου το Hard Rock Cafe σε συνεργασία με την British Airways και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δύο χρόνων λειτουργίας στην Aθήνα, διοργανώνουν σούπερ διαγωνισμό και προσφέρουν σε δύο τυχερούς, από δύο εισιτήρια για το Λονδίνο και διαμονή σε πολυτελέστατο ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων. Eπιπλέον 20 ακόμη τυχεροί θα κερδίσουν αυθεντικά συλλεκτικά προϊόντα Hard Rock Cafe και άλλοι 20 δωράκια από την British Airways. Oσοι ενδιαφέρονται, δεν έχουν παρά να συμπληρώσουν το σχετικό κουπόνι που υπάρχει στο Hard Rock Cafe ή να δηλώσουν ηλεκτρονικά τη συμμετοχή τους στο www.ba.com/hardrockcafe.

Hard Rock Cafe, Φιλελλήνων 18, Σύνταγμα, τηλ.: 210 3252742.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ