«Νέοι και φωτογραφία» στο Άλεκτον

11.12.2006
Το Άλεκτον φιλοξενεί την έκθεση των συμμετεχόντων στο 2ο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας με θέμα «Νέοι και φωτογραφία». Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2006 στο Άλεκτον και στη σχολή φωτογραφίας FOCUS με δωρεάν συμμετοχή σε νέους και νέες με ενδιαφέρον για την τέχνη της φωτογραφίας.
Τι: «Νέοι και Φωτογραφία»
Πότε- που: Την Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου και ώρα 19:00 στον πολυχώρο Άλεκτον, Σφακτηρίας 23, Κεραμεικός
Διάρκεια έκθεσης: 18-30 Δεκεμβρίου 2006
Ημέρες και ώρες λειτουργίας: καθημερινά, 18:00-22:00

Το Άλεκτον φιλοξενεί την έκθεση των συμμετεχόντων στο 2ο κύκλο σεμιναρίων φωτογραφίας με θέμα «Νέοι και φωτογραφία».

Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε το διάστημα Οκτωβρίου-Νοεμβρίου 2006 στο Άλεκτον και στη σχολή φωτογραφίας FOCUS με δωρεάν συμμετοχή σε νέους και νέες με ενδιαφέρον για την τέχνη της φωτογραφίας.

Βασικός στόχος των φετινών σεμιναρίων ήταν οι συμμετέχοντες, μέσα από ένα ταξίδι στα μυστικά της φωτογραφίας, να γνωρίσουν όλα τα στάδια προετοιμασίας και δημιουργίας μιας έκθεσης. Συγκεκριμένα, οι συμμετέχοντες κλήθηκαν μετά από μια σειρά θεωρητικών σεμιναρίων, να «τραβήξουν» τις δικές τους φωτογραφίες, να τις επεξεργαστούν και τελικά να τις εκθέσουν. Με τον τρόπο αυτό, οι νέοι δημιουργοί ήρθαν σε επαφή όχι μόνο με την καλλιτεχνική διάσταση της φωτογραφίας αλλά και με τη πρακτική διαδικασία που απαιτείται προκειμένου το αποτέλεσμα να φθάσει να εκτίθεται στο κοινό.

Υπεύθυνος του προγράμματος σπουδών και επιμελητής της έκθεσης είναι ο διακεκριμένος καλλιτέχνης και διευθυντής της σχολής φωτογραφίας FOCUS, κος. Τάκης Ζερδεβάς.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ