Isobel Campbell και Mark Lanegan στο Gagarin 205

02.02.2007
Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2007, η Astra παρουσιάζει την υπέροχη Isobel Campbell και τον μοναδικό Mark Lanegan, στο Gagarin 205 Live Music Space.
Την Παρασκευή, 2 Φεβρουαρίου 2007, η Astra παρουσιάζει την υπέροχη Isobel Campbell και τον μοναδικό Mark Lanegan, στο Gagarin 205 Live Music Space.

Πρώην μέλος των αγαπημένων του Ελληνικού κοινού - Belle & Sebastian και ιθύνων νους των Gentle Waves, η πανέμορφη τραγουδίστρια από τη Σκωτία επισκέπτεται για πρώτη φορά την Ελλάδα, λίγο μετά από την κυκλοφορία του νέου της προσωπικού album,Milkwhite Sheets και ένα χρόνο μετά από το αριστουργηματικό Ballad O The Broken Seas.

Μαζί της, θα βρίσκεται ο πρώην τραγουδιστής των Screaming Trees και συνεργάτης των Queens Of The Stone Age και Greg Dulli and the Twilight Singers, Mark Lanegan, ο άνθρωπος με την κορυφαία φωνή της τελευταίας εικοσαετίας. Οι δυο τους συνεργάστηκαν για πρώτη φορά στο συγκεκριμένο album.

Οι κριτικοί ανέδειξαν τη δουλειά τους ως μία από τις καλύτερες του 2006, γεγονός που οδήγησε στην υποψηφιότητά της για το Mercury Prize, ένα βραβείο που πηγαίνει στο καλύτερο album από τη Βρετανική σκηνή. Στο τέλος της χρονιάς το Ballad Of The Broken Seas βρήκε θέση στις περισσότερες από τις λίστες με τους κορυφαίους δίσκους των τελευταίων δώδεκα μηνών.

Στα τραγούδια του συνδυάζονται ιδανικά η γλυκειά, αισθησιακή φωνή της Isobel με τη βαριά και πιο σκοτεινή ερμηνεία του Lanegan , στα πρότυπα της συνεργασίας ανάμεσα στη Nancy Sinatra και τον Lee Hazelwood, που ? σύμφωνα και με την ίδια την Campbell αποτέλεσε μία από τις βασικές επιρροές κατά τη διάρκεια της δημιουργίας αυτού του δίσκου.

Η συναυλία θα ανοίξει με την εμφάνιση opening act και οι πόρτες θα ανοίξουν στις 21:00.

Gagarin 205 Live Music Space, Λιοσίων 205, κοντά στο Σταθμό Μετρό / ΗΣΑΠ της Αττικής. Τηλέφωνο: 210 8547600.

Τιμή Εισιτηρίου: 30 ευρώ
Προπώληση: Ticketpoint (Ακαδημίας & Γενναδίου 3) + Vinyl Microstore (Διδότου 34), Rock'n'Roll Circus (Σίνα 21) + www.i-ticket.gr