«Προς Αλεξανδρούπολη» στο Θέατρο Μέλι

02.01.2007
Το έργο του Παναγιώτη Μέντη «Προς Αλεξανδρούπολη» θα φιλοξενηθεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στη Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου «ΜΕΛΙ» και κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.
Το έργο του Παναγιώτη Μέντη «Προς Αλεξανδρούπολη» θα παρουσιάστεί από την Δευτέρα 8 Ιανουαρίου στη Δεύτερη Σκηνή του Θεάτρου «ΜΕΛΙ» και κάθε Κυριακή, Δευτέρα και Τρίτη.

Μια γυναίκα, ένας στρατιώτης, που θα καθίσει δίπλα της κόβοντας το εισιτήριο μιας διαδρομής και οι άλλοι. Πρόσωπα που θα συναντηθούν σ’ ένα ταξίδι με προορισμό τον Βορά μιας χώρας, ακολουθώντας τα ίχνη της περιπέτειας των ανθρώπων στη φθορά της καθημερινότητας. Ένα ταξίδι ανάμεσα στο πριν και το μετά, με τη λαχτάρα να κρατήσουμε όσα αξίζουν από το τώρα.

Μια ιστορία για τις εκδικήσεις που ματαιώσαμε, για τα θέλω που αναβάλαμε, για τους δρόμους που πήραμε λάθος, ακολουθώντας το γελοίο των πραγμάτων που πήραμε στα σοβαρά.

Όσα μπορούν να συμβούν σε μια διαδρομή «προς Αλεξανδρούπολη», αντιμετωπίζοντας σχέσεις οργής και στοργής, έτσι όπως τις απομυθοποιεί η απόσταση, το χιούμορ και ο έρωτας.

«Προς Αλεξανδρούπολη» του Παναγιώτη Μέντη
Πρεμιέρα
: Δευτέρα 8 Ιανουαρίου
Σκηνοθεσία : Βαρβάρα Δούκα
Σκηνικά - κοστούμια : Δέσποινα Βολίδη
Μουσική : Χρήστος Θηβαίος
Φωτισμοί : Τάκις Μελίδης
Βοηθός σκηνοθέτη : Μάχη Παπαδοπούλου

Παίζουν με σειρά εμφάνισης:
Γιούλη Zήκου, Γιώργος Σουξές, Γιάννης Πολύζος

ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ :
Κυριακή : 21.15
Δευτέρα : 21.15
Τρίτη : 21.15

ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ :
Γενική Είσοδος : 22 €
Φοιτητικό : 15 €

Διάρκεια : 90 λεπτά