SICKENING HORROR - KICKSTART στον Αέρα

07.01.2007
Οι Sickening Horror δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Γιώργο Αντιπάτη κιθάρα-φωνή, Ηλία Δάρα μπάσο και τον Γιώργο Κόλια από τους Nightfull στα τύμπανα.
SICKENING HORROR - KICKSTART
Σάββατο 6 Ιανουαρίου 2007,
10.00 μ.μ. - 6€


Οι Sickening Horror δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Γιώργο Αντιπάτη κιθάρα-φωνή, Ηλία Δάρα μπάσο και τον Γιώργο Κόλια από τους Nightfull στα τύμπανα. Μετά από αρκετές πρόβες έγραψαν τα πρώτα κομμάτια τους τα οποία περιστρέφονταν το Death Metal επηρεασμένοι από τους Cannibal Corpse, Morbid Angel, Death and Atheist. Μετα από ενάμιση χρόνο το συγκρότημα ηχογράφησε το πρώτο του demo.

Στο διάστημα αυτό στο σχήμα μπήκε ως δεύτερη κιθάρα ο Γιώργος Μπόκος(Rotting Christ/ex-Nightfall), στη συνέχεια όμως αποχώρησε ενώ ο Γιώργος Κόλλιας έγινε μέλος του αμερικάνικου death metal συγκροτήματος Nile και ηχογράφησε το Annihilation of the Wicked Το 2005 το συγκρότημα ολοκλήρωσε τα τραγούδια για τον πρώτο τους δίσκο. Οι επιρροές είχαν διευρυνθεί από το πειραματικό black metal (Ved Buens Ende, Dodheimsgard, Virus) μέχρι το jazz-fusion (Charlie Parker, Dave Weckl, Virgil Donati).

Ο δίσκος αυτός τελικά θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2007 από την Neurotic Records με τίτλο When Landscapes Bled Backwards και τον οποίον θα παρουσιάσουν «Στον Αέρα» της Πετρούπολης. Τη συναυλία ανοίγουν οι Kickstart.