Travel Mind Syndrome (UK) /FireWakeUp στο Planet Music

14.01.2007
Η αρχή στο Planet Music γίνεται για την Ελληνική σκηνή με τους Travel Mind Syndrome, ένα rock σχήμα που ζει και κινείται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Η αρχή στο Planet Music γίνεται για την Ελληνική σκηνή με τους Travel Mind Syndrome, ένα rock σχήμα που ζει και κινείται ανάμεσα στην Αθήνα και το Λονδίνο.

Ο Jimmy από την Αθήνα (τραγουδιστής και κιθαρίστας) και ο Nicholas (drummer) μετακόμισαν στο Λονδίνο παίρνοντας μαζί τους τις 70s καταβολές τους και ότι αποκόμισαν από τα γκρουπ στα οποία προϋπήρχαν και τις φιλτράρισαν με τα δεδομένα της indie Αγγλικής σκηνής. Η μπάντα σιγά-σιγά συμπληρώθηκε από την Jana από τη Τσεχία και τους Dennis (κιθάρα), Paul (πλήκτρα) και Bob (μπάσο).

Οι Travel Mind Syndrome εμφανίστηκαν τελευταία φορά στην Αθήνα σε εκδήλωση του Δήμου Πετρούπολης τον Σεπτέμβριο μαζί με τους Film και έχουν κυκλοφορήσει και στην Ελλάδα το πρώτο τους τραγούδι, το Amused, μέσω της συλλογής Hellectronic 01 από την Ελληνοβρετανική εταιρία The Sound Of Everything (www.myspace.com/traveluk).

Μαζί τους, σε πρώτη εμφάνιση στην Αθήνα, θα είναι οι FireWakeUp, ένα Πατρινό indie rock σχήμα με πολλά blues στοιχεία το οποίο σχηματίστηκε μόλις τον Οκτώβριο που πέρασε από μέλη των Ad Lib και τον Evan, τραγουδιστή των On The Blink και ατού των FireWakeUp.

Το συγκρότημα έπαιξε στο 1o Indie Πάτρα φεστιβάλ τον Νοέμβριο μαζί με τους Film και λίγο μετά μαζί με τους Abbie Gale και τώρα είναι έτοιμο να εμφανιστεί για πρώτη φορά στο Αθηναϊκό κοινό (www.www.myspace.com/firewakeup)

Κυριακή 14 Ιανουαρίου
Πόρτες: 21.30
Είσοδος: 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

Planet Music: Aρδηττού 44, Μετς, τηλ. 210-9237109.