Οι Archive στη Θεσσαλονίκη

26.01.2007
Οι ιδιαίτερα αγαπητοί στο ελληνικό κοινό Βρετανοί Archive ξανάρχονται στη Θεσσαλονίκη στις 26 Ιανουαρίου.

Χώρος: Υδρόγειος (οδός 26ης Οκτωβρίου 33)
Ημερομηνία: Παρασκευή 26 Ιανουαρίου
Doors Open: 9.00 μ.μ.
Είσοδος: 25 ευρώ

Ραντεβού στην Υδρόγειο μας δίνουν την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου οι Βρετανοί Archive, οι οποίοι θα παρουσιάσουν τον τελευταία δίσκο τους με τον τίτλο «Lights», αλλά και κομμάτια που τους καθιέρωσαν στον κόσμο της μουσικής από τις προηγούμενες επιτυχημένες δίσκογραφικές τους δουλειές τους, όπως το «You All Look The Same To Me» -δίσκος με τον οποίο αγαπήθηκαν ιδιαίτερα από το ελληνικό κοινό- αλλά και το «Noise» του 2004 που αποτέλεσε το αποκορύφωμα της δημιουργικότητάς τους.

Με τον Danny Griffiths και τον Darius Keeler από το αρχικό σχήμα -που ξεκίνησε την πορεία του το 1994 στο Λονδίνο- αλλά και με τρία νέα μέλη στα φωνητικά (Maria Q, Dave Penny και Pollard Berrier) οι Archive θα μας ταξιδέψουν στη μουσική τους, η οποία, συνδυάζοντας το ροκ και ποπ, το τριπ-χοπ, την electronica και πολλά άλλα μουσικά στιλ, είναι δύσκολο να κατηγοριοποιηθεί.

Όπως και να αποκαλέσουμε τη μουσική τους, πρόκειται για ένα συγκρότημα που δεν παύει να πειραματίζεται ούτε στιγμή με μοναδικούς κερδισμένους τους ακροατές του. Οι Archive επαναπροσδιόρισαν τα όρια της σύγχρονης ηλεκτρονικής σκηνής, αφήνοντας το δικό τους, ιδιαίτερο στίγμα.

Official site: www.archives-archive.com


Περισσότερες πληροφορίες στο www.kazandb.com