Cuadro Flamenco Temblaera στο Puerta de España!

22.01.2007
Από τις 10 Ιανουαρίου, ξεκίνησε στο Puerta de España τις εμφανίσεις του το Cuadro Flamenco TEMBLAERA με τους Marta Moreno (χορός), Manuel Jimenez (φωνητικά)
Από τις 10 Ιανουαρίου, ξεκίνησε στο Puerta de España τις εμφανίσεις του το Cuadro Flamenco TEMBLAERA με τους Marta Moreno (χορός), Manuel Jimenez (φωνητικά), Antonio Delgado (κιθάρα), και Armando Herrera (κρουστά).

Kάθε Πέμπτη - ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΚΕΠΕΤΑΡΗΣ!
Από την Πέμπτη 18 Ιανουαρίου και κάθε Πέμπτη, το Puerta de España φιλοξενεί μαζί με το Cuadro Flamenco Temblaera, τον έμπειρο Έλληνα χορευτή του flamenco, Βασίλη Σκεπετάρη, σε ένα μοναδικό flamenco show. Ο Βασίλης Σκεπετάρης γεννήθηκε το 1976 και από μικρή ηλικία ασχολείται συστηματικά με το χορό. Παρακολουθεί για πολλά χρόνια μαθήματα και σεμινάρια χορού στην Ελλάδα και το εξωτερικό εστιάζοντας την προσοχή του στους Ισπανικούς χορούς.

Κάθε βράδυ, λοιπόν, η Ισπανία ζει στο κέντρο της Αθήνας! Κορυφαίοι χορευτές Flamenco από την Ανδαλουσία σε ένα μοναδικό Flamenco Show! Πανδαισία Χορού, Πάθους και Ισπανικών Γεύσεων μόνο στο Puerta De España...


Αντήνορος 42, Αθήνα
Τηλ. 210 - 7290322, 7258666