L.A. GUNS @ Underworld Club

28.01.2007
Οι L.A. Guns δημιουργήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 από τον κιθαρίστα Tracii Guns.
Οι L.A. Guns δημιουργήθηκαν στα μέσα της δεκαετίας του 80 από τον κιθαρίστα Tracii Guns. Τα δύο πρώτα albums του group ("L.A. Guns", "Cocked and Loaded") θεωρούνται σήμερα θεμέλιοι λίθοι στο Αμερικάνικο sleaze hard rock.

Οι Roxy Bitch δημιουργήθηκαν από τους Sweet (bass) και Roxx Ztar (drums) έπειτα από τη διάλυση της προηγούμενης τους μπάντας Rocket Queen. Η σύνθεση ολοκληρώθηκε με την έλευση των Dijimo (lead guitarσ) και Jordan Preacher (guitars, vocals). Με αυτή τη σύνθεση κυκλοφόρησαν το demo "Sex, noise, booze and leather", το οποίο περιείχε τη πρώτη μορφή του "Life's a roxy bitch", μια διασκευή στο "Touch Me" της εκρηκτικής Samantha Fox, καθώς και μια ελληνική εκτέλεση του "We're not gonna take it" - Twisted Sister.

Οι Βurning Wheels δημιουργήθηκαν το 2002 από τον Νίκο Καστανά και τον Δημήτρη Κατσούλη. Το 2004, το συγκρότημα προχώρησε στη συνεργασία με τον Paul Dianno (πρώην τραγουδιστή των Iron Maiden) και ηχογράφησε μαζί του το "Let me be your dog" (παλιό κλασσικό τραγούδι των Nazareth). Έχοντας εμφανιστεί στους σημαντικότερους χώρους της Αθήνας (Gagarin205, An club, Underworld, Rodeo, Στον Αέρα κλπ) και έχοντας ανοίξει συναυλίες για τον Paul Dianno και τους Uriah Heep, οι Βurning Wheels έχουν κερδίσει την εκτίμηση του Αθηναϊκού κοινού.

Band: L.A. Guns (USA)
Support: Roxy Bitch, Burning Wheels
Date: Saturday, 27th January
Time: 20:30
Ticket Price: 23 euros
Venue: Underworld Club (Θεμιστοκλέους & Γαμβέττα 5)

www.underworldclub.gr

Ticket Presale: Ticket House, Texas Club, Fnac, Wizard club