GAD/ CYANNA & dj set

08.02.2007
Οι Gad επανέρχονται επί σκηνής στις 8 Φεβρουαρίου στο Planet Music. Ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Ηρακλής Αναστασιάδης με φουλ μπάντα (τύμπανα και δύο κιθάρες) θα ερμηνεύσουν ζωντανά τα τραγούδια του ντεμπούτο τους, ?System May Fall? και αγαπημένες διασκευές που περιλαμβάνουν Inspiral Carpets αλλά και Editors!
Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου GAD/ CYANNA & dj set

Οι Gad επανέρχονται επί σκηνής στις 8 Φεβρουαρίου στο Planet Music.


Ο Κώστας Αντωνιάδης και ο Ηρακλής Αναστασιάδης με φουλ μπάντα (τύμπανα και δύο κιθάρες) θα ερμηνεύσουν ζωντανά τα τραγούδια του ντεμπούτο τους, ?System May Fall? και αγαπημένες διασκευές που περιλαμβάνουν Inspiral Carpets αλλά και Editors! Οι Gad δημιουργήθηκαν το 2005 και συμμετείχαν στις συλλογές Greek Electro 2 (2005) και Dance Sessions (2006) ενώ στο τέλος του 2006 ολοκλήρωσαν το πρώτο τους album το οποίο και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον επόμενο μήνα.

Ο ήχος τους είναι ηλεκτρονικός αλλά με ποπ διάθεση και με έντονες τις επιρροές της μπάντας από τα 80ς και 90ς ακούσματά της. Εξάλλου ο Ηρακλής ήταν ενεργό μέρος της Ελληνικής σκηνής των 80ς με τα γκρουπ που συμμετείχε (Alice She Died, Trespass) αλλά και της έκρηξης της Indie dance στην χώρα μας όντας συνιδρυτής της ομάδας Eye Rave στις αρχές των 90ς. Από το 2000 έχει σχηματίσει τους Atria με τους οποίους έχει ήδη τρεις κυκλοφορίες. Οι Cyanna ξεκίνησαν την ενεργή πορεία τους το 2002. Από τότε το ενεργητικό τους περιλαμβάνει πολλές συναυλίες, δύο επίσημες κυκλοφορίες, remixes (Matisse, Βαλέρια Χριστοδουλίδου) και παραγωγές.

Δημιουργήθηκαν στην Αθήνα από τους Νίκο Sid, Σπυρέα Sid και Γιώργο Μ και λίγο αργότερα ενσωμάτωσαν τον Ηλία Μ. Αυτόν τον καιρό οι Cyanna ηχογραφούν το δεύτερο album τους στο SCA studio ενώ συνεχίζουν τις δυναμικές live εμφανίσεις τους όπως και αυτή στο Planet Music.

(www.myspace.com/cyannamercury)

Μετά το τέλος της βραδιάς ακολουθεί dj set από τους Gad!
Πόρτες: 21.30
Είσοδος 10 ευρώ με μπύρα ή κρασί

www.myspace.com/gadgreece

Planet Music, Αρδηττού 44, Μετς