O Παντελής Θαλασσινός στη Θεσσαλονίκη

30.01.2007
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 20.00 ο Παντελής Θαλασσινός θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ, στη Θεσσαλονίκη, τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ», αλλά και το ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS.
Την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 20.00 ο Παντελής Θαλασσινός θα παρουσιάσει στον ΙΑΝΟ, στη Θεσσαλονίκη, τη νέα του δισκογραφική δουλειά με τίτλο «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ», αλλά και το ομώνυμο βιβλίο που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις ΙΑΝΟS. «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ» είναι ένας δίσκος - αφιέρωμα στους μήνες σε μουσική του Παντελή Θαλασσινού και στίχους του Ηλία Κατσούλη.

Η ζωγραφιά που κοσμεί το εξώφυλλο του cd, καθώς και οι ζωγραφιές των υπόλοιπων μηνών που υπάρχουν στο ένθετο είναι έργα της ζωγράφου Γιούλας Ροζάκου. Το βιβλίο «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ» περιλαμβάνει τους στίχους των τραγουδιών, τις παρτιτούρες και μία ανθολογία πεζών και ποιητικών κειμένων από γνωστούς λογοτέχνες και ανθρώπων των γραμμάτων και της τέχνης για κάθε μήνα.

Ακόμη η έκδοση περιλαμβάνει 12 πίνακες ζωγραφικής της Γιούλας Ροζάκου, με τίτλο «Οι μήνες». Το βιβλίο και το cd παρουσιάζουν οι συντελεστές Παντελής Θαλασσινός και Ηλίας Κατσούλης, καθώς και ο Θωμάς Κοροβίνης.

Ο Παντελής θα τραγουδήσει ζωντανά με την κιθάρα του μερικά τραγούδια από «ΤΟ ΚΑΛΑΝΤΑΡΙ».