LOCOMONDO, LOCO FIESTA

17.02.2007
Οι Locomondo δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2001. Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς τους οποίους δεν διστάζουν να συνδυάσουν με Ελληνικό στίχο.
LOCOMONDO, LOCO FIESTA
16 Φεβρουαρίου, Gagarin 205 Λιοσίων 205
Ώρα έναρξης 22.00
Τιμή εισιτηρίου: 15 € Κανονικό, 10 € Φοιτητικό

-THE GREATEST SHOW ON EARTH- γιατί ως γνωστόν Η ΤΡΕΛΑ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΑ ΒΟΥΝΑ, ΠΑΕΙ ΣΤΟΥΣ LOCOMONDO!!!


Ξέρετε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταματήσετε έναν ανεμιστήρα που δουλεύει στο φουλ;;; Ξέρετε ποιο είναι το καλύτερο φάρμακο για να σας περάσει ο ...λόξυγκας;;; Ξέρετε τι μπορεί να συμβεί, όταν ένα απίστευτα κεφάτο μουσικό σχήμα όπως οι Locomondo συναντηθούν μ’ ένα Βέλγο άκρως ταλαντούχο κωμικό ακροβάτη-ζογκλέρ-ταχυδακτυλουργό, όπως ο Peter Weyel;;; Τί θα συμβεί;;; Ω, τίποτα, μα τίποτα απ’ όσα έχετε δει μέχρι σήμερα....

Μονάχα ένας τρελός, θεότρελος κυριολεκτικά, κόσμος που θα μας παρασύρει φέτος τις Απόκριες, σ’ ένα απίστευτο καταρράκτη γέλιου, παρανοϊκών λογοπαιγνίων, ακροβατικών και ταχυδακτυλουργικών νούμερων πλαισιωμένο με τη μουσική των Locomondo , οι οποίοι, εκτός από τα δικά τους τραγούδια, διασκευάζουν , ειδικά για την περίσταση, παραδοσιακά ελληνικά τραγούδια σε ρυθμούς Reggae, Ska και Latin με τη συνοδεία γκάιντας και βιολιού.

Ο Peter Weyel συνοδεύει τους Locomondo με τα ακροβατικά του νούμερα σταματώντας ακόμα και....ανεμιστήρες με τη γλώσσα του, ενώ οι Locomondo συνοδεύουν τα ταχυδακτυλουργικά κόλπα του Peter με τη μουσική τους δημιουργώντας ένα τρελό πανικό γέλιου επί σκηνής!

Οι Locomondo κανονικά είναι ένα επταμελές σχήμα, που για τις ανάγκες των Απόκρεων θα μεγαλώσει σε αριθμό μελών για περισσότερη τρέλα . Μαζί τους θα ενωθούν ο Γιώργος Μακρής με την γκάιντα του, η Νατάσσα Μενδρινού με την εκρηκτική της φωνή και παρουσία και ο Δημήτρης Γάσιας με το βιολί του.

Οι Locomondo δημιουργήθηκαν το καλοκαίρι του 2001. Η μουσική τους είναι μία μίξη από Reggae, Ska και Latin ρυθμούς τους οποίους δεν διστάζουν να συνδυάσουν με Ελληνικό στίχο. Ο κύριος 100 pounds, κατά κόσμον, Peter Weyel παρουσιάζει μία παράσταση χωρίς ανάσα. Με τον δικό του ιδιαίτερο τρόπο παρουσιάζεται στον ακροατή σαν ένα πυροτέχνημα του παραλόγου, όπου κανείς δεν είναι βέβαιος πότε αυτό που βλέπει πρόκειται για φαντασία και πότε για πραγματικότητα.

Σε γενικές γραμμές η παράσταση του αποτελείται από ένα καταρράκτη γέλιου με παρανοϊκά λογοπαίγνια, ενός ακροβατικού νούμερου με σκάλα, μία δαμασμένη τίγρη και σχεδόν πάντα έναν εθελοντή.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ