"Kiss and Tango": Οι νικητές!

09.02.2007
H συγγραφέας, με έναν εντελώς ιδιαίτερo τρόπο και χιούμορ περιγράφει την αλλαγή πορείας της ζωής της όταν αποφασίζει απροσδόκητα να πάει διακοπές στην Λατινική Αμερική

«Mόνο και μόνο η λέξη τάνγκο σου προκαλεί μια ιδιαίτερη αίσθηση γοητείας και γεμίζει το νου σου με σαγηνευτικές εικόνες. Σ` αυτό το βιβλίο η Μαρίνα Πάλμερ μας μυεί στον δικό της κόσμο, τον κόσμο του τάνγκο. Τον ζωντανεύει και μας αποδεικνύει πως κυνηγώντας το πάθος σου άφοβα και ρισκάροντας την προσωπική και επαγγελματική σου ζωή, μπορείς να βρεις την ευτυχία

H συγγραφέας, Μαρίνα Πάλμερ, με έναν εντελώς ιδιαίτερo τρόπο και χιούμορ περιγράφει την αλλαγή πορείας της ζωής της όταν αποφασίζει απροσδόκητα να πάει διακοπές στην Λατινική Αμερική. Εκεί έρχεται σε πρώτη επαφή με τον συγκεκριμένο χορό. Και ταυτίζει τη μάθηση και τους κανόνες του τάνγκο με τους κανόνες για την αναζήτηση του ενός και μοναδικού παρτενέρ - εκείνου της ζωής. Αναζητά στο Μπουένος Αιρες τον έρωτα. Τον έρωτα του χορού, που σε αφήνει να εκφραστείς. Τον έρωτα για έναν άνθρωπο, που σε αφήνει να δημιουργήσεις.
Ένα βιβλίο, γεμάτο πάθος, το Kiss and Tango, ξετυλίγει σαν ημερολόγιο, τα καλά προβαρισμένα βήματα της Πάλμερ στην επιλογή της. Ένα βιβλίο για όσους ονειρεύονται μυστικά να ποντάρουν, για μια φορά στη ζωή τους στο μεγάλο στοίχημα. Την αναζήτηση.

Οι παρακάτω έχουν κερδίσει από ένα αντίτυπο του βιβλίου Kiss and Tango!

Πετράκος Νίκος, Μαρία Ανδρεάδου, Λένα Παπαγιαννοπούλου, Τσιάμα Χριστίνα, Ευήνα Σαγκάλη.

Παρακαλούνται οι νικητές να περάσουν από τα γραφεία των εκδόσεων GEMA στην οδό Σπευσίπου 1 στο Κολωνάκι, με την αστυνομική τους ταυτότητα, προκειμένου να παραλάβουν το βιβλίο.




Η Μαρίνα Πάλμερ γεννήθηκε στη Νέα Υόρκη και μεγάλωσε στην Αγγλία όπου παρακολούθησε το Lycee Francais και το Πανεπιστήμιο του Cambridge στη Μ. Βρετανία.

Εκδόσεις Gema
Συγγραφέας: Μαρίνα Πάλμερ
Tίτλος: "Kiss and Tango Αναζητώντας τον έρωτα στο Μπουένος `Αιρες"
Σελ.:360, τιμή: € 23
ISBN 960-89025-1-7

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ