Οι Aroma Caribe στο Ξυλουργείο στις 17 Φεβρουαρίου

18.02.2007
Οι Απόκριες χρειάζονται ξεφάντωμα και πάρτι και οι Aroma Caribe, το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα που μπορεί να απογειώσει τον κόσμο με τις εκπληκτικές latin jazz μουσικές του.
Οι Aroma Caribe στο Ξυλουργείο στις 17 Φεβρουαρίου

Ημερομηνία: Σάββατο 17 Φεβρουαρίου
Είδος: Latin
Χώρος: Ξυλουργείο
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Είσοδος: 10 ευρώ


Οι Απόκριες χρειάζονται ξεφάντωμα και πάρτι και οι Aroma Caribe, το μοναδικό ελληνικό συγκρότημα που μπορεί να απογειώσει τον κόσμο με τις εκπληκτικές latin jazz μουσικές του, θα είναι μαζί μας αυτές τις Απόκριες στο Ξυλουργείο του Μύλου το Σάββατο 17 Φεβρουαρίου.

Με ρεπερτόριο που κινείται από την κλασική λάτιν μέχρι λάτιν τζαζ και φάνκι ήχους, μετρούν πολλές συνεργασίες και support εμφανίσεις με «βαριά» ονόματα της διεθνούς σκηνής (Roberto Pla, Tito Puente, Celia Cruz, Alfredo Ray Vega, Steve Ture, Eddie Palmieri κ.α.) και συνεχίζουν πάντα να προσφέρουν γερές δόσεις κεφιού σε συνδυασμό με δυνατές ερμηνείες και ήχο big band, ξεσηκώνοντας το κοινό όπου εμφανίζονται. Με νέο πρόσωπο στα lead vocals, τον ταλαντούχο Reynaldo Hernandez από τη Βενεζουέλα, οι αξιότεροι πρεσβευτές της λάτιν στην Ελλάδα επανέρχονται δριμύτεροι και ανανεωμένοι να ταξιδέψουν το κοινό τους σε εξωτικούς προορισμούς.