Οι Σουηδοί Deathstars στο Underworld

18.03.2007
Οι Σουηδοί Deathstars, έχοντας στις αποσκευές τους το τελευταίο υπερπετυχημένο τους album "Termination Bliss", επισκέπτονται τη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία.
Οι Σουηδοί Deathstars, έχοντας στις αποσκευές τους το τελευταίο υπερπετυχημένο τους album "Termination Bliss", επισκέπτονται τη χώρα μας για μία μοναδική συναυλία. Αν το πρώτο album ("Synthetic Generation") άφησε το στίγμα του ήχου των Σουηδών, το "Termination Bliss" συνεχίζει στο ίδιο μουσικό μονοπάτι, με περισσότερο διευρυμένους θεματολογικούς και μουσικούς ορίζοντες! Όπως λένε και οι ίδιοι, είναι μία βουτιά στη δυστοπία του προσωπικού μας μέλλοντος...

Η λάμψη, η οργή, η μελωδία, το σκοτάδι, ο θάνατος, και τα... μαύρα δερμάτινα είναι τα βασικά χαρακτηριστικά των Deathstars, οι οποίοι είναι έτοιμοι να μας προσφέρουν μία διασκέδαση από την κόλαση! Το "Synthetic Generation" καθιέρωσε τους Σουηδούς σαν μία μπάντα η οποία συνδύαζε τον ακραίο χαρακτήρα του underground ήχου με τα μοντέρνα στοιχεία του 21ου αιώνα (τα οποία ήταν περισσότερο εμφανή από κάθε άλλo dark rock σχήμα). Τα "Synthetic Generation" και "Syndrome" ήταν δύο πολύ πετυχημένα singles και η Nuclear Blast δεν άργησε να προωθήσει ακόμη περισσότερο τους Deathstars, οι οποίοι βρίσκονταν σε διαρκώς ανοδική πορεία. Συνεχίζοντας την παράδοση άλλων Σουηδικών συγκροτημάτων του underground χώρου όπως οι Dissection, οι Ophthalamia και οι Swordmaster, προσθέτοντας όμως και το industrial στοιχείο του 21ου αιώνα. Με λίγα λόγια, οι Deathstars είναι ο απόλυτος συνδυασμός Black, Death, Goth Metal και Synth Rock.

Οι Deathstars κάνουν το σκοτάδι να ακούγεται και να φαίνεται καλό!

Band: Deathstars (SWE)
Support: Inactive Messiah
Date: Sunday, 18th March
Time: 21:00
Ticket Price: 23 euros
Venue: Underworld Club (Θεμιστοκλέους & Γαμβέττα 5)
www.underworldclub.gr
Ticket Presale: Ticket House, Black & Rose, DarkCell, DarkSide