Οι CHRIS and CARLA [ex- Walkabouts] στο Ξυλουργείο

18.03.2007
Παλιοί καλοί γνώριμοι του ελληνικού κοινού και συχνοί επισκέπτες στην χώρας μας για συναυλίες οι Chris Eckman και Carla Torgeson θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 17 Μαρτίου για μία ζωντανή εμφάνιση στο Ξυλουργείο του Μύλου
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Μαρτίου
Είδος: pop - rock
Χώρος: Ξυλουργείο
Ώρα Έναρξης: 10.00 μ.μ
Είσοδος: 20 ευρώ


Παλιοί καλοί γνώριμοι του ελληνικού κοινού και συχνοί επισκέπτες στην χώρας μας για συναυλίες οι Chris Eckman και Carla Torgeson θα βρεθούν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 17 Μαρτίου για μία ζωντανή εμφάνιση στο Ξυλουργείο του Μύλου.

Οι δύο βασικοί τραγουδιστές και τραγουδοποιοί των Walkabouts από το Σιάτλ φέρνουν μάλιστα στις αποσκευές τους ένα νέο ολόφρεσκο άλμπουμ, το «Fly High Brave Dreamers», που κυκλοφόρησε στην Ευρώπη στο τέλος Ιανουαρίου.

Πρόκειται για τον έκτο στη σειρά δίσκο τους, ενώ ο τρίτος δίσκος με τίτλο Nights Between Stations: Live in Thessaloniki, ηχογραφήθηκε στο Μύλο το 1995 με τη συμμετοχή Ελλήνων μουσικών.

Οι Chris & Carla ξεκίνησαν ως side-project των Walkabouts για να διεκδικήσουν ωστόσο άμεσα την αναγνωρισιμότητα τους ως ισότιμο και διαφορετικό σχήμα και να την κερδίσουν μέσα από τα έξοχα άλμπουμ τους και τις δυναμικές ζωντανές εμφανίσεις τους. Το "Fly High Brave Dreamers" είναι μία ακόμη ευπρόσδεκτη έκπληξη, 10 νέα τραγούδια (και μια διασκευή στο "Salad Days" των Young Marble Giants) που μιλούν για ελπίδα, αφήνουν στην άκρη την μελαγχολία και αξιοποιούν νέες ιδέες και ήχους σε μια uptempo διάθεση.

www.thewalkabouts.com