Οι Active Member ξανά στην Υδρόγειο

18.03.2007
Πάει καιρός που οι Active Member εμφανίστηκαν στον χώρο της «Υδρογείου» στην Θεσσαλονίκη και από τότε συνέβησαν πολλά όμορφα σ’ αυτό το γκρουπ από το Πέραμα.
Ημερομηνία: Σάββατο 17 Μαρτίου
Είδος: low bap
Χώρος: Υδρόγειος
Ώρα έναρξης: 10.00 μ.μ.
Είσοδος: 15 ευρώ


Πάει καιρός που οι Active Member εμφανίστηκαν στον χώρο της «Υδρογείου» στην Θεσσαλονίκη και από τότε συνέβησαν πολλά όμορφα σ’ αυτό το γκρουπ από το Πέραμα? Πρόσφατα κυκλοφόρησαν την δωδέκατη δισκογραφική δουλειά τους με τίτλο «Σκιεράτσα» . Πρόκειται για μια ξεχωριστή τριλογία όπου κάθε ένα από τα τρία Cd έχει το δικό του τίτλο και το δικό του ύφος («Blah Blasphemy 2», «Βαθύσκιωτα» και «Άπνοια»), ενώ μέρος της δουλειάς κυκλοφορεί και σε 2LP. Ατόφιο hip hop με στίχους που ξεβολεύουν και δε χαρίζονται? Επίσης, ένας δίσκος με dub αισθητική κι ακόμα ένας δίσκος, η «Άπνοια» με πιο σκοτεινές στιγμές σε πρόζα ή ραπ, που ξεφεύγει τελείως από τα γνωστά μονοπάτια του low bap και ανοίγει δρόμους τόσο στο γκρουπ όσο και στο κοινό του. Παράλληλα με όλα αυτά οι Active Member έχουν οργανώσει ένα πρωτότυπο κι αυθόρμητο tour με μοτοσικλέτα σε όλη την Ελλάδα, με τίτλο «Ονειρολόγια Μοτοσικλέτας».

Αυτό βρίσκεται ήδη σε εξέλιξη και το κοντέρ της μοτοσικλέτας γράφει? Μια από τις στάσεις του γκρουπ θα είναι και η Υδρόγειος της Θεσσαλονίκης, το Σάββατο 17 Μαρτίου. Ο B.D.Foxmoor και η Sadahzinia, που αποτελούν τον ζωτικό πυρήνα αυτού του γκρουπ, θα παρουσιάσουν πολλά καινούρια κομμάτια και θα κάνουν μία μοναδική αναδρομή σε παλιά κι αγαπημένα.