Άνοιξη με τους "DIADEMA'AS" στο Cubanita!

16.03.2007
Το Cubanita υποδέχεται την άνοιξη με τους «DIADEM’AS» το 6μελές νεανικό συγκρότημα από την Κούβα και μας υπόσχεται «καυτές» νύχτες και το κέφι να κυριαρχεί
Το Cubanita υποδέχεται την άνοιξη με τους «DIADEM’AS» το 6μελές νεανικό συγκρότημα από την Κούβα και μας υπόσχεται «καυτές» νύχτες και το κέφι να κυριαρχεί μέσα στο ξεχωριστό latin club του Ψυρρή. Οι «DIADEM’AS» αποτελούνται από 6 νεαρά άτομα με τα κλασικά ακούσματα : Salsa, merengue, timba, cha cha, reggaetone και Latin rap κ.α.

Ξεχωριστή είναι η δική τους ερμηνεία σε γνωστές εμπορικές επιτυχίες της λάτιν μουσικής! Το συγκρότημα «DIADEM’AS» εμφανίζεται κάθε βράδυ (εκτός από την Δευτέρα που είναι κλειστά) προσφέροντας ένα καταπληκτικό θέαμα και δημιουργώντας ένα μοναδικό ερωτικό κλίμα ...με μουσική και χορό. Είναι το πλέον πρωτοποριακό Latin άκουσμα που έχει περάσει από την Ελλάδα. Οι DIADEM’AS αποδίδουν την παραδοσιακή Latin μουσική ενσωματωμένη με rap και reggaetone. Ακουστική πανδαισία με ατελείωτο beat και χορό.

Την Μεγάλη Εβδομάδα το Cubanita θα παραμείνει κλειστό για να επανέλθει δριμύτερο την Τετάρτη του Πάσχα με... τα τραπεζάκια έξω, καιρού επιτρέποντος.