VILLA MERCEDES!

20.04.2007
Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος εγκαινιάζει το VILLA MERCEDES δημιουργώντας ένα εντελώς ξεχωριστό concept που σίγουρα θα αποτελέσει το πιο εντυπωσιακό newcomer για την άνοιξη

Ο Βασίλης Τσιλιχρήστος εγκαινιάζει το VILLA MERCEDES δημιουργώντας ένα εντελώς ξεχωριστό concept που σίγουρα θα αποτελέσει το πιο εντυπωσιακό newcomer για την άνοιξη / καλοκαιρι 2007,στον ριζικά αναδιαμορφωμένο χώρο του Αριστερά Δεξιά στην Πειραιώς, σε 2 διαφορετικά επίπεδα:

- Το Coctail Bar / Restaurant στην καταπράσινο αυλή σε misty air αποχρώσεις και εντυπωσιακούς 3D καθρέπτες ! Το restaurant για ακόμα μια φορά ξεχωρίζει σε άποψη και στυλ με Meditasian cuisine-έναν συνδυασμό Μεσογειακής και Ασιατικής κουζίνας με στοιχεία από Ελλάδα, Γαλλία αλλά και Ιαπωνία Κίνα και Ταιλάνδη, με chef τον Παύλο Σάφτη.

- Το Club σε λευκές αποχρώσεις με bitter chocolate dancefloor, τριγωνικά bar, stylish μπρεζιέρες και ολόλευκες κουρτίνες... Ηighlight o εσωτερικός κρεμαστός κήπος με τους τεράστιους κορμούς και τα καταπράσινα φύλλα που δημιουργούν μια εξωτική ατμόσφαιρα..

Ιnterior Designer: Θανάσης Kουτσάγιας.

Το Villa Mercedes θα λειτουργεί καθημερινά.

To team του Villa Mercedes αποτελεί έναν συνδυασμό από το Mercedes Club (Γλυφάδα), το Café Mercedes (Κεφαλάρι) και το Bondage (Κολωνάκι)

Resident dj : Gigli + Special Guests

OPENING NIGHT ΠΕΜΠΤΗ 19 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2007


Ανδρονίκου κ Τζαφέρη 1, έναντι Μουσείου Μπενάκη

resaurant - 210 3422 606
cocktail bar - 210 3422886
club prive - 2103422380