"Art' Eco" από το Χοροθέατρο IntraVenus

31.03.2007
Η αλόγιστη εκμετάλλευση των πηγών ενέργειας του πλανήτη που επιφέρουν την ταχεία πια καταστροφή του είναι το θέμα ανησυχίας όλων και η κινητοποίηση της παράστασης του Χοροθεάτρου IntraVenus με τίτλο "Art' Eco" που θα γίνει στους ορόφους του πολυχώρου Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας, στις 30, 31/03 και 01/04 στις 10:15μ.μ..
Η αλόγιστη εκμετάλλευση των πηγών ενέργειας του πλανήτη που επιφέρουν την ταχεία πια καταστροφή του είναι το θέμα ανησυχίας όλων και η κινητοποίηση της παράστασης του Χοροθεάτρου IntraVenus με τίτλο "Art’Eco" που θα γίνει στους ορόφους του πολυχώρου Booze Cooperativa στην οδό Κολοκοτρώνη 57 στο κέντρο της Αθήνας, στις 30, 31/03 και 01/04 στις 10:15μ.μ.

Σκοπός να συνταχθούμε και να υπερβούμε την απλή πληροφόρηση για να συμμετάσχουμε με όλες τις αισθήσεις, στο πρόβλημα που απειλεί την ίδια τη Φύση μας.

Στη χοροθεατρική διαδρομή αυτή, με την αναπόσπαστη συμμετοχή video art, οι κινήσεις της καρδιάς, του νερού και τα ακροβατικά των ζώων μας φέρνουν κοντά στη γη και την ένταση που χαρακτηρίζει την εποχή αυτή.

Τα σχήματα μεταξύ των χορευτών που παρουσιάζουν την ανθρώπινη κατάσταση, η γλώσσα των χεριών και οι ρυθμοί των ποδιών, δίνουν λεπτομέρεια στις ιδέες του Σύγχρονου χορού από τον Ινδικό κλασσικό και διευρύνει αντίστοιχα τον τελευταίο απελευθερώνοντας την κίνησή του.