Πρόσκληση τον ηλεκτρονικό κόσμο του Schiller στην Υδρόγειο

29.04.2007
Μία συναρπαστική ξενάγηση στον ακαταμάχητο πυκνό σε συναισθήματα ηλεκτρονικό του κόσμο, υπόσχεται ο πρωτοπόρος συνθέτης και παραγωγός Christopher von Deylen.
Πρόσκληση τον ηλεκτρονικό κόσμο του Schiller στην Υδρόγειο
Ημερομηνία: Σάββατο 28 Απριλίου
Είδος: electro pop
Χώρος: Υδρόγειος (26ης Οκτωβρίου 33, τηλ.2310 516515)

Μία συναρπαστική ξενάγηση στον ακαταμάχητο πυκνό σε συναισθήματα ηλεκτρονικό του κόσμο, υπόσχεται ο πρωτοπόρος συνθέτης και παραγωγός Christopher von Deylen, ο οποίος θα βρεθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στη Θεσσαλονίκη για να εμφανιστεί στη σκηνή της Υδρογείου. Δυο χρυσοί δίσκοι (Weltreise και Leben), ένα βραβείο Echo, ένα DVD Champion βραβείο για το καλύτερο live dvd του 2004, 6 εκατομμύρια πωλήσεις δίσκων παγκοσμίως, το πολύ επιτυχημένο πρόσφατο Day and Night είναι η απόδειξη της συνεπούς μουσικής πορείας του von Deylen, πυρήνα και δημιουργό του project Schiller.
Ο γερμανός συνθέτης δημιουργεί μουσική που μπορεί να χαρακτηριστεί ως trance και ατμοσφαιρική. Στις δουλειές του συχνά συνεργάζεται με γνωστούς τραγουδιστές στο ηλεκτρονικό είδος, όπως τους Peter Heppner, Kim Sanders, Sarah Brightmant ή Alexander Veljianov, και μουσικούς όπως ο Mike Oldfield.

Το όνομα του project προέρχεται από τον γνωστό Γερμανό ποιητή Friedrich Schiller.