Μια γευστική παύση

27.03.2007
Στο κατακόκκινο περιβάλλον του Pausa τα πιάτα γεμίζουν με την αληθινή κουλτούρα της ιταλικής κουζίνας.

Το όνομα που διάλεξαν ο Καϊρης Δανιόλος, ο Πάνος Παππάς και η οινολόγος Μαρίνα Τσαμπά για το εστιατόριό τους δεν είναι καθόλου τυχαίο! Pausa στα ιταλικά σημαίνει παύση. Οπότε και η προτροπή για μία παύση, που θα περιλαμβάνει αυθεντικές ιταλικές γεύσεις και εντυπωσιακές εμπειρίες για τον ουρανίσκο μας σε ένα περιβάλλον που διεγείρει όλες τις αισθήσεις, είναι σίγουρα πολύ προκλητική. Ο σεφ του Pausa εμπνέεται από κάθε περιοχή της Ιταλίας και από τις ολόφρεσκιες πρώτες ύλες που διαλέγονται κάθε μέρα με προσοχή για να δημιουργήσει μοναδικά πιάτα όπως τα στροτσαπρέτι ραγού με ελαφριά σάλτσα ντομάτας ή το φιλέτο Rossini με φουαγκρά, κρέμα μαύρης τρούφας και κόκκινο κρασί. Δυνατό ατού του Pausa είναι όμως και η λίστα των κρασιών, η οποία περιλαμβάνει σπάνιες και εκλεκτές ετικέτες απ όλο τον κόσμο. Ακόμη και για αυτούς που δεν πεινούν πολύ η Pausa είναι ιδανική λύση, καθώς το μπαρ «ανεβαίνει» μετά τα μεσάνυχτα με καλή μουσική και ακόμη καλύτερη διάθεση.

info

Pausa, il ristorante rosso, Αγ. Κωνσταντίνου & Ηφαίστου 3, Μαρούσι, τηλ.: 210 6179290.