Απρόοπτες στιγμές στο Τσάι στη Σαχάρα

03.04.2007
Μία συναυλία ? παράσταση με τραγούδια θεατρικά και άλλα!

ΑΠΡΟΟΠΤΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ -Μία συναυλία - παράσταση με τραγούδια θεατρικά και άλλα !

Συμμετέχουν: Λυδία Φωτοπούλου - Χρήστος Στέργιογλου

Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου στο Τσάι στη Σαχάρα
Ο συνθέτης Ηρακλής Πασχαλίδης παρουσιάζει τη Μεγάλη Δευτέρα 2 Απριλίου στη μουσική σκηνή Τσάι στη Σαχάρα μία ιδιαίτερη παράσταση με τίτλο Απρόοπτες Στιγμές.

Οι ηθοποιοί Λυδία Φωτοπούλου και Χρήστος Στέργιογλου ερμηνεύουν τραγούδια που έγραψε ο Ηρακλής Πασχαλίδης για θεατρικές παραστάσεις καθώς και τραγούδια «αυτοδημιούργητα», σε μία παράσταση με έντονο θεατρικό χρώμα και εξαιρετικές, διαφορετικές ερμηνείες.

Στο Τσάι στη Σαχάρα θα παρουσιαστούν τραγούδια από θεατρικά έργα του Ντύλαν Τόμας, του Σαίξπηρ, του Αντρέα Στάικου αλλά και τραγούδια με στίχους του Τζάνι Ροντάρι που μιλούν για περίεργους κυρίους, για παπαγάλους που ταξιδεύουν με ομοιοκαταληξίες και για τραμ που δεν επιβραβεύονται καθώς και τραγούδια σε στίχους του συνθέτη . Με άξονα τις συνθέσεις του Ηρακλή Πασχαλίδη, ο Χρήστος Στέργιογλου και η Λυδία Φωτοπούλου δύο ηθοποιοί που έχουν αφήσει το στίγμα τους στο σύγχρονο ελληνικό θέατρο ταξιδεύουν σ’ έναν κόσμο γεμάτο χιούμορ, νοσταλγία, φαντασία και... απρόοπτα. Μια μελωδική πρόταση που χωρά μέσα της τραγούδια μικρές ιστορίες που ο συνθέτης έχει γράψει για το θέατρο και τον κινηματογράφο, αλλά και αυτούσια κομμάτια, τα οποία διαθέτουν έντονη θεατρικότητα και μεταμορφώνονται σε σύντομες θεατρικές στιγμές μέσα από τις ερμηνείες των δύο ηθοποιών. Τους συνοδεύει στο πιάνο ο Ηρακλής Πασχαλίδης.

Τσάι στη Σαχάρα: Λαοδικείας 18 , Ιλίσια.
Πληροφορίες στο τηλ: 210 7710611
Ώρα έναρξης: 22:00.
Τιμή εισόδου: 15€ με ποτό