Οι ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ στον Αέρα

15.04.2007
Οι «Δυτικές Συνοικίες» γιορτάζουν τη νέα τους κυκλοφορία - ένα διπλό live cd - με μια και μοναδική βραδιά, «δυτικά το ποτάμι», «Στον Αέρα» της Πετρούπολης.

ΔΥΤΙΚΕΣ ΣΥΝΟΙΚΙΕΣ
Σάββατο 14 Απριλίου 2007,
11.00 μ.μ.-15€

Οι «Δυτικές Συνοικίες» γιορτάζουν τη νέα τους κυκλοφορία - ένα διπλό live cd - με μια και μοναδική βραδιά, «δυτικά το ποτάμι», «Στον Αέρα» της Πετρούπολης. Σε ένα πρόγραμμα 3 ωρών θα ακουστούν όλα τα γνωστά τους τραγούδια αλλά και αυτά τα τραγούδια που τους έχουν επηρεάσει Οι Δυτικές Συνοικίες δημιουργήθηκαν τον Απρίλιο του 1996.

Το όνομα τους προέρχεται και αναφέρεται στον δυτικό τομέα της Θεσσαλονίκης όπου τα μέλη του συγκροτήματος ζουν και δημιουργούν. Σημαντικές στιγμές του συγκροτήματος: Πρόκριση και συμμετοχή στο συλλεκτικό cd με το τραγούδι «Θα βάλω τα δυνατά μου» του περιοδικού «Μύλος» της Θεσσαλονίκης. Πρώτη θέση στον διαγωνισμό Ελληνικών συγκροτημάτων, το Μάρτιο 1999. Κ

υκλοφορία του πρώτου τους δίσκου τον Αύγουστο του 2001 με τίτλο «Της Ίριδος τα χρώματα». Απονομή χρυσού δίσκου για τον δίσκο αυτό το 2003. Κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους με τίτλο «Μακριά σου» το Δεκέμβριο 2003. Απονομή του βραβείου Αρίων ως το καλλίτερο συγκρότημα για το 2003.

Τον Απρίλιο του 2005 κυκλοφορεί η Τρίτη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ροκ? γυνή και θάλασσα».

Στις 12 Μαρτίου 2007 κυκλοφορεί η τέταρτη δισκογραφική δουλειά του συγκροτήματος με τίτλο όλοι μαζί Live + 2 studio. Ένα διπλό άλμπουμ με ζωντανές ηχογραφήσεις από τις καλλίτερες στιγμές τους συγκροτήματος

www.myspace.com/stonaera
ΚΑΣΣΟΥ 11 - ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ