39 καράτια

10.04.2007
Από τις 13 Απριλίου το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει στην Αθήνα, στο θέατρο Αμιράλ, την κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου Δεσποινίς ετών 39.

Από τις 13 Απριλίου το ΔΗΠΕΘΕ Ρούμελης παρουσιάζει στην Αθήνα, στο θέατρο Αμιράλ, την κλασική κωμωδία των Αλέκου Σακελλάριου - Χρήστου Γιαννακόπουλου Δεσποινίς ετών 39. Η αγαπημένη κωμωδία παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1954 και έκτοτε διασκέδασε, αλλά και συγκίνησε γενιές και γενιές θεατών, είτε στα θεατρικά ανεβάσματά της είτε μέσω της κλασικής πλέον, ομώνυμης κινηματογραφικής ταινίας...

Ο Τηλέμαχος πρέπει πρώτα να παντρέψει τη μεγαλύτερη από αυτόν αδελφή του Χρυσάνθη, για να μπορέσει να παντρευτεί την καλή της καρδιάς του, Φωφώ. Και επειδή το ενδιαφέρον των ανδρών για τη Χρυσάνθη είναι μάλλον ανύπαρκτο, αναλαμβάνει με τον καλό του φίλο Σταμάτη, να συντάξουν μια αγγελία και να τη δημοσιεύσουν στην εφημερίδα προς αναζήτηση υποψήφιων γαμπρών.

Οι γαμπροί έρχονται... Φεύγουν όμως με άλλες νύφες! Η σκηνοθεσία και η μουσική επιμέλεια είναι του Πάνου Σκουρολιάκου, τα σκηνικά του Αντώνη Χαλκιά, τα κοστούμια της Μυρτώς Καρέκου. Παίζουν οι: Πάνος Σκουρολιάκος, Πηνελόπη Πιτσούλη, Νίκος Χύτας, Θεοδώρα Σιάρκου, Σαράντος Γεωγλερής, Βύρων Σεραϊδάρης.

ΜΑΡΙΑ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ

[info]
Θέατρο Αμιράλ: Αμερικής 10, τηλ.: 210 3639385, 210 3608856.