E Y E I N T Y M E Alternative Festival v2.6

19.04.2007
Συνεπής στο ραντεβού της με το κοινό που επικρότησε την προσπάθεια της στην καθιέρωση της ενναλακτικής γιορτής η EYE IN TYME την Τετάρτη 18 Απριλίου.

Τετάρτη 18 Απριλίου 2007
Ξυλουργείο, Μύλος
Ώρα έναρξης: 21:30
Τιμή εισιτηρίου: 10 Ευρώ
Bands: GO OVER 1000 + SUNDAY + METRO STATION

Συνεπής στο ραντεβού της με το κοινό που επικρότησε την προσπάθεια της στην καθιέρωση της ενναλακτικής γιορτής η EYE IN TYME την Τετάρτη 18 Απριλίου καταστέλλει την στατική διασκέδαση και δρομολογεί δυναμικά την επέλαση νέων ονομάτων.

Την περιρρέουσα ηρεμία του Μύλου, σ΄ένα πανδαιμόνιο μουσικής, live dj-set και διαγωνισμού προσκλήσεων, θα υπονομεύσουν με την εμφάνιση τους οι εξής: 1000 + SUNDAY + METRO STATION GO OVER 1000.

Θα υπάρχουν πάντα οι βιντεοπροβολές και το live dj-set, καθ’όλη τη διάρκεια του φεστιβάλ, ενισχύοντας το πολυμορφικό του πρόγραμμα! Μην ξεχνάτε φυσικά τις δωρεάν προσκλήσεις που θα μοιραστούν αυτό το βράδυ, για επερχόμενες πολύ δυναμικές συναυλίες στο Ξυλουργείο του Μύλου, όπως: SCHILLER, BLIND GUARDIAN, SAXON, ΔΙΑΦΑΝΑ ΚΡΙΝΑ & ... EYE IN TYME Alternative Festival #2.7!

H ΕΥΕ ΙΝ ΤYΜΕ υπογράφει το σενάριο και αν σας ενδιαφέρει η εναλλακτική μουσική σκηνή, τα παραπάνω εγγυημένα αναμένεται να συναρπάσουν, να σοκάρουν και να σας βάλουν σε σκέψεις για το τι μέλει γενέσθαι το βράδυ εκείνο!

Περισσότερες Πληροφορίες : http://www.kazandb.com/events/04_18_Eye_In_Tyme_Vol.2_6.html