Art & Illusion Magic Fesτival: Οι νικητές!

18.04.2007
Την Κυριακή, 29 Απριλίου, ολοκληρώνονται τελικά οι παραστάσεις του τρίτου Art & Illusion Magic Festival στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο. Εννέα δεξιοτέχνες της ψευδαίσθησης, εννέα σύγχρονοι μάγοι από τους διασημότερους στον κόσμο, από Αμερική, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία, Αργεντινή, Αρμενία και Ολλανδία, συγκεντρώνονται σε μία σκηνή και εντυπωσιάζουν με τα απίστευτα μαγικά τους κόλπα.

Την Κυριακή, 29 Απριλίου, ολοκληρώνονται τελικά οι παραστάσεις του τρίτου Art & Illusion Magic Festival στο Γυάλινο Μουσικό Θέατρο.

Τα ονόματα αυτών που κέρδισαν από μία διπλή πρόσκληση για την Τετάρτη 25 Απριλίου είναι τα εξής:
Ζημαλίδης Ευάγγελος, Κοσμάς Μαστοράκης, Κοντοσώρου Ουρανία, Βασιλική Κασάπη, Ιωάννης Τσιφτσής, Μαρία Τσίμπου, Παναγιωτάκη Νίκη, Μυρμηγιάννη Ανθή, Δημήτρης Μαντάς, Γιάννης Αρβανίτης.
Οι νικητές μπορούν να παραλάβουν τις προσκλήσεις τους από το Γυάλινο Μουσικό Θέταρομε την αστυνομική τους ταυτότητα!

Εννέα δεξιοτέχνες της ψευδαίσθησης, εννέα σύγχρονοι μάγοι από τους διασημότερους στον κόσμο, από Αμερική, Κίνα, Γερμανία, Γαλλία, Αργεντινή, Αρμενία και Ολλανδία, συγκεντρώνονται σε μία σκηνή και εντυπωσιάζουν με τα απίστευτα μαγικά τους κόλπα. Οι Ed Alonzo, Scott & Muriel, SOS & Victoria, Charlie Frye & Company, Gaetan Bloom, Dan Sperry, Inaki Zabaletta αλλά και οι μικροί μάγοι SOS junior και Tigran (10 και 7 ετών αντίστοιχα) θα σας καταπλήξουν με το ταλέντο, το χιούμορ και την τεχνική τους.

Ο Ed Alonzo εξαφανίζει τις πάπιες του, τη γυναίκα του και μετά από όλα αυτά επιδίδεται σε εναέριες πτήσεις. Ο Scott όχι μόνο θα πριονίσει την παρτενέρ του, αλλά θα μετατρέψει μία άψυχη κούκλα σε πραγματική γυναίκα.
Ο SOS & η Victoria αλλάζουν κοστούμια σε κλάσματα δευτερολέπτου, ο Dan Sperry δημιουργεί ένα ζωντανό πίνακα ζωγραφικής με πολύχρωμα περιστέρια που εμφανίζει και εξαφανίζει, τα πιο συνηθισμένα αντικείμενα (σκοινιά, ψαλίδια, καλώδια) αποκτούν μαγικές ιδιότητες στα χέρια του Gaetan Bloom, ενώ ο Charlie Frye και η Sherry συνεχίζουν επάξια στην παράδοση του βαριετέ με μοναδικής δεξιοτεχνίας ζογκλερικά και ακροβατικά νούμερα.

Παραστάσεις: Τετάρτη & Πέμπτη στις 9:30μ.μ., Παρασκευή & Σάββατο στις 10:30μ.μ. & Κυριακή στις 8μ.μ.

Απογευματινές παραστάσεις: Σάββατο στις 6μ.μ. & Κυριακή στις 2μ.μ.
Τιμές εισιτηρίων: από 10€ έως 50€
Δωρεάν το εισιτήριο για κάθε παιδί που συνοδεύεται από ενήλικα.

Πληροφορίες - κρατήσεις: 210 9315600 και www.gialino.gr