Κινηματογραφικό μενού στο Black Duck

03.09.2010
To μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης - οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x - συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άψογη συνεργασία του με έναν από τους πιο φιλόξενους και ιδιαίτερους πολυχώρους της Αθήνας, το Black Duck.

To μεγαλύτερο κινηματογραφικό φεστιβάλ της πόλης - οι Νύχτες Πρεμιέρας Conn-x - συνεχίζει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την άψογη συνεργασία του με έναν από τους πιο φιλόξενους και ιδιαίτερους πολυχώρους της Αθήνας, το Black Duck.

Σε συνέχεια της περσινής πρωτοποριακής επιλογής πιάτων, εμπνευσμένων από αγαπημένες κινηματογραφικές ταινίες (Νονός, Κους κους με φρέσκο ψάρι, Πουλιά, Ratatouille, Chocolat κ.ά.), η δημιουργική ομάδα του εστιατορίου του Black Duck ενώνει και φέτος τις δυνάμεις της με την ομάδα του φεστιβάλ και μαζί δημιουργούν ένα μενού με αφετηρία τις κινηματογραφικές παραγωγές του φετινού προγράμματος, με τίτλο «Νύχτες Πρεμιέρας στο Black Duck».

Έτσι, κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ, 15-26 Σεπτεμβρίου, οι επισκέπτες του Black Duck θα μπορούν να δοκιμάσουν τα:

- Snowman’s Land (Ένας εκτελεστής της κακιάς ώρας στέλνεται κάπου στα Καρπάθια, χωρίς να φαντάζεται τι τον περιμένει εκεί):

Δροσερή σαλάτα με φρέσκο κατσικίσιο τυρί και βινεγκρέτ από σμέουρα.

- The First Gun (A Girl, A Gun and A Noodle Shop) (Όταν οι Κινέζοι αποφασίζουν να μεταφέρουν το First Blood των αδελφών Κοέν στη πατρίδα τους η γεύση μόνο σετσουάν μπορεί να θυμίζει):

Φιλετάκια κοτόπουλο με γλυκόξινη σαλτσα, λαχανικά, κάσιους και rice noodles.


- Killer Inside Me (Ένας παρανοικός βοηθός σερίφη-σήριαλ κίλερ σε μία ωδή στην βιαιότητα):

Ζουμερό T-bone steak μαριναρισμένο σε αρωματικό λάδι με βότανα, σερβιρισμένο με φρέσκιες πατάτες τηγανιτές και σάλτσα με άρωμα καπνού.

- Io Sono l’Amore (Ο τραγικός έρωτας της Έμα μ' ένα φίλο του γιου της με φόντο το Μιλάνο):

Λαυράκι σωτέ με καρέ λαχανικών, βλήτα και σάλτσα από λεμόνι και θυμάρι.

- Angel (Χρειάζομαι αγάπη και θα τη βρώ! Σημαντική λεπτομέρεια: Είναι παντρεμένη...):

Αχλάδι ποσέ σε κόκκινο κρασί και γρεναδινη, πάνω σε φωλιά καταϊφιού, με παγωτό.


Παράλληλα στο μπαρ θα συναντήσετε συντελεστές των ταινιών και θα χαζέψετε στην γκαλερί φωτογραφίες από την προηγούμενη μέρα του φεστιβάλ. Συνοδεία κινηματογραφικών soundtrack θα έχετε το ιδανικό περιβάλλον για το κλείσιμο μιας υπέροχης κινηματογραφικής βραδιάς.


Black Duck - Ντόρα Ρίζου
Χρήστου Λαδά 9Α και Σταδίου, Αθήνα
Τηλέφωνο: 210 3234760
www.blackduck.gr