Το Νούμερο 17 στο Bios!

29.01.2008
Η παράσταση Νούμερο 17 του Κωνσταντίνου Σακκά από τις 27 Φεβρουαρίου και για 9 μόνο παραστάσεις, θα παρουσιάζεται στο Bios!
Η παράσταση Νούμερο 17 του Κωνσταντίνου Σακκά από τις 27 Φεβρουαρίου και για 9 μόνο παραστάσεις, θα παρουσιάζεται στο Bios!

Η παράσταση, που είχε ανέβει τον Απρίλιο του 2007 στα πλαίσια του Going Youth Festival, αφηγείται ? με φόντο ένα πράσινο γκαζόν ? την ιστορία ενός αγοριού που περιεργάζεται μνήμες και εικόνες της ζωής του με σκοπό τη λύτρωση και την κάθαρση της ψυχής του. Η μοναξιά, η ζωή, ο θάνατος παίζουν μοιραίο ρόλο στην ιστορία του αγοριού, καθώς παλεύει να βρει την αλήθεια του σ’ έναν κόσμο που κανείς άλλος δεν υπάρχει εμπράκτως. Μία ιστορία μνημών και συναισθημάτων, ένας άνισος πόλεμος και αγώνας για την επιβίωση της ψυχής, και η κατάληξη.

Για το έργο
Ενας ηθοποιός επί σκηνής, ένα αγόρι το οποίο ψάχνει να βρει την αλήθεια του σε σχέση με τους ανθρώπους, τα ιδανικά του, τις αναμνήσεις του. Αναβιώνοντας σκληρές πτυχές της ιστορίας της σύντομης ζωής του, παλεύει με τον εαυτό του και με τους γύρω του, στην ουσία για να επιβιώσει σ’ έναν κόσμο που ?μάλλον? δεν του ταιριάζει. Τελικά, το πού καταλήγει είναι μία αναζήτηση που καλείται ο θεατής να συνεχίσει πια μόνος του. Στόχος των δημιουργών της παράστασης είναι να προκαλέσουν τον θεατή σε ένα σταδιακό ψάξιμο για την αλήθεια που κρύβει ο κάθε άνθρωπος στα μύχια της ψυχής του.


Info:
Κείμενο-Σύλληψη?Σκηνοθεσία:
Κωνσταντίνος Σακκάς
Φωτισμοί: Χριστίνα Θανάσουλα
Σκηνικά: Κωνσταντίνος Κυπριωτάκης
Μουσική: Κωνσταντίνος Σακκάς
Voice off: Αμαλία Μουτούση, Κωνσταντίνος Σακκάς
Ερμηνεία τραγουδιών: Λιζέτα Καλημέρη
Φωτογραφίες: Μιχαήλ Καρακούσης

Παίζει ο Δημήτρης Μακαλιάς
Συμμετέχει η Ρένα Ξαγοράρη

Bios: Πειραιώς 84, 10438 Αθήνα
τηλ. 210 3425335

ΕΝΑΡΞΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ 27 Φεβρουαρίου 2008
ΗΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ Τετάρτη, Πέμπτη 21.15
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ κανονικό: 15 €, φοιτητικό: 10 €