Αλλαγές στις παραστάσεις λόγω Αρχιεπισκόπου

30.01.2008
Εξαιτίας του θανάτου του Αρχιεπισκόπου της Ελλάδος, Χριστόδουλου, σημειώνονται αλλαγές στα προγράμματα των παραστάσεων.

Εξαιτίας του θανάτου του Αρχιεπισκόπου της Ελλάδος, Χριστόδουλου, σημειώνονται αλλαγές στα προγράμματα των παραστάσεων.
Αναλυτικότερα....

ΕΘΝΙΚΟ ΘΕΑΤΡΟ

Το Εθνικό Θέατρο, συμμετέχοντας στο πανελλήνιο πένθος για τον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και πάσης Ελλάδος, Χριστόδουλο ανακοινώνει ότι οι σκηνές του την Πέμπτη, 31 Ιανουαρίου 2008, θα αργήσουν.

Το πρόγραμμα των παραστάσεων του Εθνικού Θεάτρου για το επόμενο διάστημα διαμορφώνεται ως εξής:
Λιωμένο Βούτυρο
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή, 1 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Αναβάλλονται οι προγραμματισμένες προπαραστάσεις για τις 30 και 31 Ιανουαρίου 2008.

Στο βυθό
Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 6 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00. Θα πραγματοποιηθεί μία προπαρασταση την Τρίτη, 5 Φεβρουαρίου 2008 στις 20:00 και θα ακολουθήσει και συζήτηση με το κοινό. Σημειώνεται ότι την Παρασκευή, 15 Φεβρουαρίου η παράσταση θα δοθεί στις 19:00.

Bossa Nova
Θα πραγματοποιηθεί μία επιπλέον παράσταση την Τρίτη, 12 Φεβρουαρίου 2008 στις 21:00 αντί της παράστασης της Τετάρτης 13 Φεβρουαρίου 2008 λόγω της πανελλαδικής απεργίας. Η παράσταση στη συνέχεια θα παρουσιάζεται από Τετάρτη έως και Κυριακή, και όχι Τρίτες.

Πληροφορίες για όλες τις παραστάσεις στα ταμεία του Εθνικού Θεάτρου.


ΚΘΒΕ
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την κοίμηση του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ανακοινώνει ότι την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου δε θα πραγματοποιηθούν οι προγραμματισμένες παραστάσεις.

Το ΚΘΒΕ μεταθέτει και την προγραμματισμένη για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου πρεμιέρα του έργου Ταξίδι στην έρημο, λόγω του εθνικού πένθους. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου στις 10 το βράδυ, στο Μικρό Θέατρο της Μονής Λαζαριστών.


ΕΘΝΙΚΗ ΛΥΡΙΚΗ ΣΚΗΝΗ

Η Εθνική Λυρική Σκηνή, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την εκδημία του Μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος Χριστόδουλου, την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, δεν θα πραγματοποιήσει τις προγραμματισμένες παραστάσεις:
- Ο Πρωτομάστορας (Μέγαρο Μουσικής Αθηνών)
- Τέσσερα τελευταία τραγούδια ? Μπαρόκ εν Ρόλ (Θέατρο Ολύμπια)
- Θυμήσου εκείνα τα χρόνια (Ακροπόλ)
- Σταχτοπούτα (Ακροπόλ)

Πληροφορίες στα τηλέφωνα: 210 3612461, 210 3643725


ΜΕΓΑΡΟ ΜΟΥΣΙΚΗΣ
Το Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, συμμετέχοντας στο εθνικό πένθος για την απώλεια του προκαθήμενου της ελληνικής εκκλησίας, ανακοινώνει την αναβολή της συναυλίας του Αφιερώματος στον Μίκη Θεοδωράκη, που είχε προγραμματισθεί για την Πέμπτη 31 Ιανουαρίου, ημέρα της κηδείας του μακαριστού Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί την επομένη ημέρα, Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου (Αίθουσα Φίλων της Μουσικής, ώρα 8.30μ.μ.).

Οι θεατές που έχουν προμηθευθεί εισιτήρια για τη συναυλία της Πέμπτης, έχουν τη δυνατότητα είτε να παρακολουθήσουν τη συναυλία της Παρασκευής ή να εξαργυρώσουν τα εισιτήρια τους στα εκδοτήρια του Μεγάρου.