Ο Ελληνικός Κινηματογράφος μάς εμπνέει

30.01.2008
Μοναδικές και ανεπανάληπτες, οι αγαπημένες κωμωδίες του παλιού καλού Ελληνικού Σινεμά ενέπνευσαν την έκδοση δύο ιδιαίτερα προσεγμένων βιβλίων-λευκωμάτων, ενός ημερολόγιου και ενός ευρετηρίου τηλεφώνων, όλα από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΟΥΡΤΗΣ.
Μοναδικές και ανεπανάληπτες, οι αγαπημένες κωμωδίες του παλιού καλού Ελληνικού Σινεμά ενέπνευσαν την έκδοση ιδιαίτερα προσεγμένων βιβλίων-λευκωμάτων, ενός ημερολόγιου και ενός ευρετηρίου τηλεφώνων, όλα από τις ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΟΥΡΤΗΣ.

«Αγαπημένες ΚΩΜΩΔΙΕΣ στον Ελληνικό Κινηματογράφο»

Οι καλύτερες κωμωδίες του Ελληνικού Σινεμά σ' ένα διασκεδαστικό βιβλίο-λεύκωμα που γράφει ιστορία. Κι επειδή οι κωμωδίες στον Ελληνικό Κινηματογράφο δεν έχουν τέλος... αναμένεται συνέχεια (προσεχώς θα κυκλοφορήσει και β’ μέρος).

«Οι καλύτερες ΑΤΑΚΕΣ στον Ελληνικό Κινηματογράφο»

Ένα διασκεδαστικό βιβλίο- λεύκωμα που συγκεντρώνει τις καλύτερες ατάκες του Ελληνικού Σινεμά, όπως αυτές δημοσιεύονται στο κλασικό πια επιτραπέζιο ημερολόγιο των εκδόσεων Σιούρτης. Κι επειδή οι ατάκες στον Ελληνικό κινηματογράφο δεν έχουν τέλος... αναμένεται συνέχεια (προσεχώς θα κυκλοφορήσει και β’ μέρος).

«Ημερολόγιο 2008 - Το γέλιο της χρονιάς μας»

Ένα ημερολόγιο γεμάτο Ελληνικό Κινηματογράφο που - εκτός των άλλων - μάς υπενθυμίζει καθημερινά τις ονομαστικές εορτές γνωστών και φίλων.

Ευρετήριο Τηλεφώνων

Για Σταθερά, Κινητά, Fax, e-mails και websites αφιερωμένο στο αξέχαστο κουδούνισμα των τηλεφώνων στις ταινίες του Ελληνικού Κινηματογράφου, που ήχησαν δίνοντας διαφορετικές εξηγήσεις, μα και δημιούργησαν αμέτρητες χιουμοριστικές παρεξηγήσεις στους - από χρόνια αγαπημένους μας - ασπρόμαυρους συνομιλητές.

Ο Θανάσης Βέγγος, ο Ντίνος Ηλιόπουλος, η Αλίκη Βουγιουκλάκη και όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες σε εκείνα τα ασπρόμαυρα-λαμπερά χρόνια του Ελληνικού Σινεμά, πρωταγωνιστούν σε κάθε είδους τηλεφωνικές εκτροπές και παρεκτροπές, όταν η σχετικά πρόσφατη ευρεία χρήση-διάδοση του τηλεφώνου ανέδειξε νέους τρόπους επικοινωνίας.

ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΙΟΥΡΤΗΣ
Έβρου 43, 152 34 Χαλάνδρι
Τηλ. Φαξ. 210 6847817