Η St. Anthony High School Orchestra στο ACS

16.02.2008
Μία από τις διασημότερες σχολικές ορχήστρες των Η.Π.Α., η St. Anthony High School Orchestra από τη Νέα Υόρκη θα παρουσιάσει στο ACS ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής με έργα Τσαϊκόφσκι, Ροσίνι, Ενέσκου και άλλων νεότερων δημιουργών υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού της διευθυντή, μαέστρου Bruce Engel (Μπρους Έντζελ).
Μία από τις διασημότερες σχολικές ορχήστρες των Η.Π.Α., η St. Anthony High School Orchestra από τη Νέα Υόρκη θα παρουσιάσει το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στις 20.30, ένα κονσέρτο κλασικής μουσικής με έργα Τσαϊκόφσκι, Ροσίνι, Ενέσκου και άλλων νεότερων δημιουργών υπό τη διεύθυνση του καλλιτεχνικού της διευθυντή, μαέστρου Bruce Engel (Μπρους Έντζελ).

Η ορχήστρα του St. Anthony’s High School (Γυμνάσιο Αγ. Αντωνίου) έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, σε μία περιοδεία που περιλαμβάνει επίσης, εμφανίσεις στην Ιταλία. Η ορχήστρα έχει παρουσιάσει, τα τελευταία χρόνια, έργα διαφόρων δημιουργών σε παραδοσιακούς μουσικούς χώρους καθώς επίσης και στους μεγάλους Ιταλικούς καθεδρικούς ναούς του Αγίου Μάρκου της Βενετίας, του Αγίου Φραντζίσκου της Ασίζης και της Σάντα Μαρία ντελ Φιόρε (Santa Maria del Fiore) της Φλωρεντίας. Πρόσφατες είναι οι συναυλίες της ορχήστρας στους καθεδρικούς ναούς της Μαδρίτης και του Τολέδο.

Η συναυλία στην Αθήνα εντάσσεται στο πλαίσιο του προγράμματος του St. Anthony’s High School για πολιτιστική συνάντηση νέων ανθρώπων, από διαφορετικές χώρες, και την ανταλλαγή ιδεών μέσα από την μουσική.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ