Bachelor party

06.02.2008
Μην περιμένεις να έρθει η μέρα του Αγίου Βαλεντίνου για να ερωτευτείς και να σ' ερωτευτούν. Αρωματίσου, ντύσου, στολίσου και βγες για κυνήγι. Η Αθήνα είναι όλη δική σου.

Nueve 9
Στο πιο busy εμπορικό κέντρο της Κηφισιάς, αποτελεί τη νέα μετοχή στο χρηματιστήριο της διασκέδασης. Είναι το μαγαζί, το οποίο έχει φέρει νέα τάση στη μουσική και όχι μόνο... Το Nueve 9 ανοίγει από το πρωί, σερβίροντας μία από τις καλύτερες ποικιλίες καφέ, ικανοποιώντας τις γευστικές, αλλά και τις αισθητικές σου απολαύσεις. Τη μαγική πινελιά στο μαγαζί ωστόσο δίνει ο Νίκος στην κονσόλα, ο οποίος ισορροπεί ανάμεσα σε ακούσματα σύγχρονης ελληνικής μουσικής με επιλογές από ελαφρό, ποπ και rock τραγούδια, αλλά και ξένες αγαπημένες επιτυχίες. Φυσικά θα κολλήσεις στη πλούσια μπάρα του, με τις πολλές διαφορετικές ετικέτες, που εγγυώνται ατέλειωτες βραδιές.

Διεύθυνση: Κολοκοτρώνη 9, Κηφισιά, τηλ.: 210-8015050

Alcatraz
Άλλοι κάνουν σαν τρελοί να ξεφύγουν από τη φυλακή και κάποιοι παρακαλούν να μείνουν εκεί μια ζωή. Τουλάχιστον αν αυτή η φυλακή ονομάζεται Alcatraz και αποτελεί το πιο καυτό strip club της Αθήνας. Ήρθε λοιπόν η στιγμή ν ανακαλύψεις το μέρος που θα ήθελες να ήσουν εσωτερικός για το υπόλοιπο της ζωής σου. Και γιατί όχι, όταν δεκάδες κοπέλες αποκαλύπτουν τα πιο καυτά σημεία του σώματός τους χορεύοντας μόνο για σένα κάθε βράδυ; Και να ταν μόνο αυτό Τα live sex show και τα erotic theatre που διοργανώνονται σε κάνουν να περνάς τα βράδια σου εκεί όσο sexy δεν είχες φανταστεί ποτέ στη ζωή σου.

Διεύθυνση: Λ. Συγγρού 137, Ν. Σμύρνη, τηλ.: 210-9316417

Free Club
Το ότι όπου και να γυρίσεις το βλέμμα σου θα δεις γυναικοπαρέες δεν είναι ακριβώς πρωτοπορία. Ωστόσο μόνο εδώ έχεις την απόλυτη ελευθερία να επιλέξεις τον επόμενο στόχο σου. Κι αυτό είναι το ένα από τα πολλά ατού του Free Club, του πιο απελευθερωμένου μαγαζιού του Πειραιά. Πανέμορφες γυναίκες καταλαμβάνουν τα τραπέζια κι εσύ το μόνο που πρέπει να κάνεις είναι να διαλέξεις. Οι βραδιές ξεκινούν με χαλαρά ποτά και καταλήγουν σε ξέφρενο χορό, με τις ωραιότερες γυναίκες της περιοχής να λικνίζονται για τα μάτια σου μόνο. Και η αλήθεια είναι ότι μόλις πας στο Free Club, το μόνο που δεν θα θέλεις είναι να τελειώσει η βραδιά.

Διεύθυνση: Κάστορος 41 και Φωκίωνος, Πειραιάς, τηλ.: 210-4116505