Κλασική Ιταλική Φινέτσα στο Classico

19.06.2002
Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στην Νάξο και στη συνέχεια ακολούθησε και το δεύτερο στην Αθήνα. Το ''Classico'', περί του οποίου και ο λόγος, είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομά του, ένα ιταλικό εστιατόριο με κλασική φινέτσα και μοντέρνα πολυτελή ατμόσφαιρα. Η μίνιμαλ αισθητική και τα κομψά, άρτια τοποθετημένα τραπέζια ξεκουράζουν το μάτι ενώ στο βάθος η βιβλιοθήκη-κάβα μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το περιεχόμενό της.
Το πρώτο εστιατόριο άνοιξε στην Νάξο και στη συνέχεια ακολούθησε και το δεύτερο στην Αθήνα. Το ''Classico'', περί του οποίου και ο λόγος, είναι αυτό ακριβώς που δηλώνει και το όνομά του, ένα ιταλικό εστιατόριο με κλασική φινέτσα και μοντέρνα πολυτελή ατμόσφαιρα. Η μίνιμαλ αισθητική και τα κομψά, άρτια τοποθετημένα τραπέζια ξεκουράζουν το μάτι, ενώ στο βάθος η βιβλιοθήκη-κάβα μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το περιεχόμενό της.

Στην κουζίνα του Classico θα βρείτε ποικιλία γεύσεων και αρωμάτων, καθώς εκτός από τα κλασικά pasta πιάτα θα βρείτε και δημιουργίες με κρεατικά και θαλασσινά σε έξυπνους συνδυασμούς. Ξεκινήστε με γαρίδες τυλιγμένες σε σπανάκι με φύλλο από κανταίφι και μια δροσερή σαλάτα, όπως είναι η τραγανή φωλιά με φύλλα σαλατικά εποχής. Συνεχίστε με τα γεμιστά ζυμαρικά- όλα φρέσκα από την κουζίνα του Classico- όπως είναι τρικόρνε με γέμιση τόνου ή επιλέξτε σολωμό γεμιστό με γαρίδες. Μια παραδοσιακή παραδοσιακή πανακότα με σημαιάκι δυόσμου και καραμέλα θα σας γλυκάνει, έτσι ώστε να φύγετε με το χαμόγελο στο στόμα.

Για δροσερά βράδια, προτιμήστε τον κήπο του Classico και δειπνήστε σε ένα ήσυχο και χαλαρωτικό περιβάλλον, ενώ τις Κυριακές απολαύστε τον μεσημεριανό μπουφέ με περίπου 20 ευρώ το άτομο.

Bar Restaurant ''Classico'': Ευαγγελιστρίας 36, Νέα Ερυθραία
Τηλέφωνο: 010-6201572
Ανοικτό: Καθημερινά εκτός Δευτέρας έως 1.30 π.μ. Και Κυριακή μεσημέρι
Τιμή κατ'άτομο: 24-30 ευρώ