Οι πιο περίεργες τούρτες γενεθλίων Ελλήνων Celebrities: Πάρε ιδέες!

04.06.2016
Ουκ ολίγες φορές έχουμε μείνει με το στόμα ανοιχτό βλέποντας τις τούρτες των διασήμων. Κάποιες με εξαιρετική αίσθηση χιούμορ, άλλες κάπως υπερβολικές αλλά το σίγουρο είναι πως αυτές οι τούρτες κάνουν αίσθηση! Θυμηθήκαμε τις πιο περίεργες τούρτες των τελευταίων ετών και σου τις παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες (προς μίμηση ή αποφυγή - εσύ επιλέγεις).

Ας τις δούμε μια προς μία...

Ο Μάρκος Σεφερλής το Σεπτέμβρη ευχήθηκε χρόνια πολλά στον εαυτό του με αυτή την τουρτίτσα!

Γενέθλια έχει η Βίκυ Καγιά στις 4 Ιουλίου! Φέτος είπε να τα γιορτάσει με αυτή τη σούπερ στιλάτη τούρτα.

Βέβαια δε συναγωνίζεται την απίστευτη τούρτα γενεθλίων του Κώστα Κόκλα, λίγες ημέρες μετά την περιπέτεια της υγείας του και το έμφραγμα.

Στο ζώδιο των διδύμων ανήκει και η Καίτη Γαρμπή και το γιόρτασε με μια τούρτα υπερπαραγωγή , δώρο από τους άντρες της ζωής της: το γιο της και τον σύζυγό της Διονύση Σχοινά. Όπως μάλιστα μαθαίνουμε από τη λεζάντα της φωτογραφίας που ανέβασε η τραγουδίστρια στο Instagram είναι φτιαγμένη απο "λιωμένο χρυσο, μαύρη σοκολάτα και 4κιλα αγαπη".

Εντυπωσιακή και σαφώς πιο ρομαντική ήταν η τούρτα της Φαίης Σκορδά που απλά έγραφε το όνομά της, κάτι που συγκίνησε την παρουσίαστρια στο πλατό της εκπομπής.

Δίπλα από αυτή την τούρτα βλέπουμε και μια δεύτερη που θυμίζει ολόκληρη σειρά από μακιγιάζ δίπλα σε επώνυμη τσάντα.

Βέβαια, την αλήθεια να την λέμε: η τούρτα του Γιώργου Λιάγκα το 2015 ήταν πιο εντυπωσιακή...

Αίσθηση είχε προκαλέσει και η επιλογή της Δέσποινας Βανδή για την τούρτα της κόρης της σε total black!

Ιδιαίτερη και πραγματικά εντυπωσιακή και η τούρτα γενεθλίων της Έλενας Τσαβαλιά. Βαράκια παντός τύπου είχε η τούρτα της Τσαβαλιά που γιόρτασε τα γενέθλιά της τον Φεβρουάριο αφού η ίδια λατρεύει την άσκηση και οι κοιλιακοί της βγάζουν μάτι.

Και μια σούπερ γλυκιά τούρτα από τα πρώτα γενέθλια του γιου της Αγγελικής Ηλιάδη Βασίλη το καλοκαίρι του 2015! Αναμένουμε να δούμε και τη φετινή

Το 2013 μας είχε πραγματικά τρελάνει η τούρτα της Κωσταντίνας Σπυροπούλου. Τα σχόλια είναι περιττά.

Στις πιο απίθανες τούρτες δε θα μπορούσαμε να μην παρουσιάσουμε κι αυτή της Ζωζώς! Κλασική αλλά ιδιαίτερη και με νόημα.

Πολύ εντυπωσιακή κι αποκριάτικη η τούρτα της κόρης της Τατιάνας Στεφανίδου και Νίκου Ευαγγελάτου Λυδίας. Από τις πιο εντυπωσιακές τούρτες που έχουμε δει.

Στο ίδιο μοτίβο και η τούρτα υπερπαραγωγή της Τατιάνας

Ένα κόκκινο αυτοκίνητο – είναι γνωστή η αγάπη του Νίκου Ευαγγελάτου για τα αυτοκίνητα και τους αγώνες – ήταν το θέμα της τούρτας, την οποία συνόδευσε η σοκολατένια φράση... “Σε αγαπάμε πολύ μπαμπά”!

Και φυσικά δε θα μπορούσε να λείπει η γλυκιά τούρτα με την οποία γιόρτασε το 2015 η Ελένη Μενεγάκη τα 47α γενέθλιά της.