Σπιτικό φαγητό από τα χεράκια σου χωρίς κόπο: Βρήκαμε τη λύση

04.10.2016
Τι θα μαγειρέψεις; Τα υλικά τα έχεις; Πότε θα πας στην αγορά; Αν το μαγείρεμα σου προκαλεί πονοκέφαλο, ήρθε η λύση που χρειαζόσουν. Μια εταιρεία σε βοηθά να αγειρέψεις σπιτικό φαγητό χωρίς να βγεις από το σπίτι. Τα υλικά κι η συνταγή έρχονται όλα έτοιμα στην πόρτα του σπιτιού σου.

Το marathos.gr σου τα προσφέρει όλα στο χέρι, όπως, ακριβώς η μαμά. Η ομάδα του Marathos σε συνεργασία με καταξιωμένο σεφ και διατροφολόγο, κάνουν το μαγείρεμα παιχνιδάκι - ακόμα και για αρχάριους ή φοιτητές που τους λείπει το σπιτικό φαγητό.

Πως λειτουργεί το Marathos;

3 απλά βήματα

Βήμα 1ο

Μέσα από το πλούσιο μενού, επιλέγεις το φαγητό που θέλεις.

Βήμα 2ο

Κατόπιν σου φέρνουν στο σπίτι όλα τα υλικά που χρειάζονται - πάντα αγνά και φρέσκα αφού αγοράζονται την ίδια μέρα - έτοιμα, πακεταρισμένα και στη σωστή δοσολογία, με οδηγίες βήμα προς βήμα.

Βήμα 3ο

Εσύ το μόνο που κάνεις, είναι να μαγειρέψεις, έχοντας γλιτώσει από το φορτωμένο πρόγραμμά σου τουλάχιστον μία ώρα σε σούπερ μάρκετ και μανάβικο και άλλη τόση στην προετοιμασία των υλικών για το μαγείρεμα....

Και το κυριότερο; Οι μυρωδιές με τις οποίες μεγαλώσες θα συνεχίσουν να "σπάνε" τη μύτη!

Γιατί να επιλέξεις το Marathos:

  • Όλες οι συνταγές του marathos.gr έρχονται μαζί με ολόφρεσκα υλικά, υψηλής ποιότητας από αυστηρά επιλεγμένους προμηθευτές, οι οποίοι εγγυώνται ότι φθάνουν στο τραπέζι μας οι καλύτερες πρώτες ύλες μαγειρικής.
  • Το μενού είναι πλούσιο και περιλαμβάνει από κρέας και ψαρικά μέχρι σαλάτες, λαδερά και πίτες.

Συμβουλές και πληροφορίες για τις ημέρες και ώρες λειτουργίας μπορείς να βρεις εδώ.

Η παράδοση είναι δωρεάν!

Τι θα μαγειρέψεις σήμερα;