Η Τόνια Σωτηροπούλου έπαθε Kendall Jenner. Ποια το φόρεσε καλύτερα;

Η Τόνια Σωτηροπούλου έπαθε Kendall Jenner. Ποια το φόρεσε καλύτερα;
Με το ίδιο καφέ μπικίνι

Είναι και οι δύο μελαχρινές και εντυπωσιακές. Δεν χωράει αμφιβολία περί τούτου. Η Kendall Jenner είναι ένα από τα πιο περιζήτητα μοντέλα του κόσμου με τον χώρο της μόδας να σφάζεται στα πόδια της για μια συνεργασία.

Το νεότερο μέλος της οικογένειας Kardashian χάραξε το δικό της δρόμο διαλέγοντας μια καριέρα στο modeling ξεχωρίζοντας από τα πρώτα της βήματα -εντάξει βοήθησε πολύ και η αναγνωρισιμότητα της οικογένειάς της στον χώρο- και ανεβαίνοντας πια στα top models της εποχής.

Από την άλλη η Τόνια Σωτηροπούλου, έχει κάνει φωτογραφήσεις ως μοντέλο αλλά η κύρια δουλειά της είναι ηθοποιός και μάλιστα πετυχημένη ηθοποιός αφού είναι από τις λίγες ελληνίδες που μπορούν να περηφανεύονται πως έχουν παίξει σε μεγάλη ξένη παραγωγή. Ναι, ξέρουμε, για λίγα δευτερόλεπτα, αλλά αν ήταν τόσο εύκολο ας το έκαναν κι άλλες. Κι αυτό που δεν γνωρίζετε για εκείνη είναι πως είναι μεγάλο τρολ ως άνθρωπος με απίστευτο χιούμορ και μάλιστα black θα λέγαμε.

SOTIROPOULOU_KENDAL_179fa.jpeg

Είναι η ολότρελη υπέροχη φίλη που όλες θα θέλαμε να έχουμε. Και διάλεξε να κοντράρει την Kendall φορώντας το ίδιο μπικίνι της εταιρίας Calzedonia με την οποία συνεργάζονται και οι δύο. Και δεν το φόρεσε απλά. Το τρόλαρε κιόλας ταγκάροντάς την και παίρνοντας τη δική της πόζα σε μία από τις φωτογραφίες που ανέβασε. Βρείτε τις διαφορές...

Τελευταία τροποποίηση στις 06.07.2024 - 22:20