Άκης Σακελλαρίου: Πώς είναι μετά το χειρουργείο στο πόδι του; «Έγινα σιδερένιος» λέει ο ίδιος

19.09.2024
Άκης Σακελλαρίου: Πώς είναι μετά το χειρουργείο στο πόδι του; «Έγινα σιδερένιος» λέει ο ίδιος
Πότε θα βγει από το νοσοκομείο μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη χθες;

Στο νοσοκομείο Γεννηματάς νοσηλεύεται από τη Δευτέρα ο Άκης Σακελλαρίου μετά από ένα τροχαίο που είχε με τη μηχανή του και τον σοβαρό τραυματισμό του στο πόδι.

Όπως έχει γίνει γνωστό ο ηθοποιός βρισκόταν εν κινήση με τη μηχανή του όταν παρασύρθηκε από λεωφορείο και στάθηκε πολύ τυχερός μέσα στην ατυχία του που γλίτωσε τα χειρότερα. Όπως δήλωσε ο ίδιος αρχικά ο οδηγός δεν τον είδε καν.

Προχθές υποβλήθηκε στην απαραίτητη χειρουργική επέμβαση για την αποκατάσταση της ζημιάς στο πόδι του και σήμερα η εκπομπή «Το Πρωινό» είχε τις πρώτες του δηλώσεις μετά το χειρουργείο του:

«Πήγε καλά η εγχείρηση. Παίρνω πολλά φάρμακα βέβαια. Έγινα «σιδερένιος» κυριολεκτικά, ας το πάρουμε και με λίγο χιούμορ. Έχω στο πέλμα μου λάμες, βίδες και βελόνες, αλλά είμαι μια χαρά καθώς πέτυχε η εγχείρηση. Η εταιρεία παραγωγής θα βγάλει νέα ανακοίνωση σύντομα» είπε ο Άκης Σακελλαρίου και συνέχισε:

«Δεν γνωρίζω ακόμη πότε θα πάρω εξιτήριο αλλά θα βγω σύντομα, καθώς είμαι καλά. Θέλω να ευχαριστήσω όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Γεννηματάς, έκαναν εξαιρετική δουλειά και είναι υπερήρωες»

Τελευταία τροποποίηση στις 19.09.2024 - 13:56