From day to night: Πώς να μεταμορφώσεις το μακιγιάζ σου με μόλις 6 απλά βήματα

From day to night: Πώς να μεταμορφώσεις το μακιγιάζ σου με μόλις 6 απλά βήματα
ΠΗΓΗ:@sodaonmylips
Όλα τα μυστικά.

Το κλειδί για ένα look που μπορεί να μετατραπεί εύκολα από πρωινό σε βραδινό είναι μια σταθερή ρουτίνα και βάση για να ξεκινήσεις. Αν το μακιγιάζ σου είναι έτσι φτιαγμένο για να φαίνεται όμορφο και να διαρκεί όλη μέρα, τότε το φρεσκάρισμα για την βραδινή έξοδο θα είναι πιο εύκολο. Η ρουτίνα σου θα πρέπει να είναι η εξής:

Foundation: Ένα μακράς διάρκειας foundation θα κάνει την ανανέωση του βραδινού μακιγιάζ παιχνιδάκι, καθώς θα χρειαστεί μόνο να εφαρμόσεις concealer όπου χρειάζεται.

Concealer κάτω από τα μάτια και σε τυχόν ατέλειες: Επένδυσε σε ένα concealer που μπορείς να χρησιμοποιήσεις σε όλο το πρόσωπο για ατέλειες και κάτω από τα μάτια. Θα πρέπει να είναι ελαφρύ, να μην κάνει γραμμές και να έχει φυσικό αποτέλεσμα.

Ελαφριά πούδρα σε όλο το πρόσωπο: Μια ελαφριά στρώση πούδρας σε περιοχές όπως κάτω από τα μάτια και στις πλευρές της μύτης θα βοηθήσει το μακιγιάζ σου να διαρκέσει όλη μέρα.

Σκιές ματιών με λάμψη: Οι σκιές με λάμψη μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως eyeliner κατά τη διάρκεια της ημέρας και για ένα εντυπωσιακό look το βράδυ, εφαρμόζοντας λίγη λάμψη στο κινητό βλέφαρο.

Ψαλιδάκι για της βλεφαρίδες + μάσκαρα: Ένα καλό ψαλιδάκι για τις βλεφαρίδες θα αναζωογονήσει την εμφάνισή σου και θα χαρίσει ξανά καμπυλώτητα και ένταση στις βλεφαρίδες σου το βράδυ.

Φρύδια: Χρησιμοποίησε ένα υγρό προϊόν για τα φρύδια που θα παραμείνει σταθερό όλη μέρα και ένα gel που θα διατηρήσει το σχήμα τους.

Ρουζ, μπρόνζερ και highlighter: Ένα υγρό highlighter θα δώσει φυσική λάμψη, ενώ το μπρόνζερ σε μορφή πούδρας θα διαρκέσει περισσότερο από τις κρεμώδεις υφές.

Ενυδατικό balm για τα χείλη: Ένα balm με λάμψη θα κρατήσει τα χείλη σου απαλά και λαμπερά όλη μέρα.

Πώς να φρεσκάρεις το μακιγιάζ σου για το βράδυ

Το setting spray είναι το κλειδί: Χρησιμοποίησε ένα spray για να ενυδατώσεις την επιδερμίδα σου και να ανανεώσεις το ήδη υπάρχον μακιγιάζ.

Ανανέωσε το concealer σε σημεία που έχει «σπάσει»: Εφάρμοσε concealer όπου το μακιγιάζ έχει αρχίσει να «σπάει».

Λίγο ρουζάκι ακόμα: Πρόσθεσε λίγο ρουζ για να ζωντανέψεις το πρόσωπό σου.

Eyeliner: Ένα smudged eyeliner στην εξωτερική γωνία των ματιών ή μια γραμμή eyeliner είναι το απόλυτα κλασικό look για το βράδυ.

Δώσε και πάλι καμπύλη στις βλεφαρίδες σου και πρόσθεσε mascara: Μια επιπλέον στρώση μάσκαρα θα δώσει περισσότερο όγκο και ένταση στις βλεφαρίδες σου.

Ώρα για κραγιόν: Ένα έντονο κραγιόν είναι ο πιο εύκολος τρόπος για να μεταβείς από την εργασία στο happy hour.

Τελευταία τροποποίηση στις 18.09.2024 - 15:21