Και η Ιουλιέτα θα φορούσε μαγιό Calzedonia: τι είδαμε στη Βερόνα!

21.04.2015
Αφήνοντας ένα μωρό έξι μηνών πίσω, έχεις πολλές τύψεις και μεγάλες προσδοκίες από το ταξίδι που ξεκινά! Και το ταξίδι στη Verona για το Calzedonia fashion show 2015 ξεπέρασε τις προσδοκίες και μείωσε (ευτυχώς) της τύψεις της γράφουσας μαμάς.

Ως «πρωτάκι» στο ταξίδι που είθισται να πραγματοποιεί η εταιρία Calin στην Βερόνα όπου βρίσκονται τα κεντρικά της Calzedonia, την αλήθεια να την πω, ευχαριστήθηκα την κάθε στιγμή, από τη στιγμή που πατήσαμε το πόδι μας στη Βερόνα, μέχρι τη στιγμή που επιστρέψαμε στο Ελ. Βενιζέλος.

Τι σημαίνει λοιπόν #CLZ όπως το μάθαμε στις 12 ώρες που κράτησε το ταξίδι μας στη Βερόνα:

#CALZEDONIA σημαίνει οικογένεια!

Σε ένα αεροπλάνο γεμάτο υπαλλήλους από όλα τα καταστήματα της Calzedonia στην Ελλάδα και μερικούς τυχερούς δημοσιογράφους, τους επιχειρηματίες της φίρμας και την αγαπημένη μας communication manager Τζίνα, αυτό που μπορούσες να νιώσεις είναι πως βρίσκεσαι ανάμεσα σε μια οικογένεια.

Το ίδιο συναίσθημα ένιωθες κι ανάμεσα στα δεκάδες άτομα που βρέθηκαν στη Βερόνα για να παρακολουθήσουν το fashion show από τη Γαλλία, τη Γερμανία ή το Λουξεμβούργο. Κλίμα χαρούμενο, αγαπησιάρικο, κάτι που δύσκολα συναντάς σε εταιρίες ειδικά στην Ελλάδα. Το να βρεις γελαστό εργαζόμενο στις ημέρες μας, είναι πράγμα σπάνιο, κι όπου υπάρχει, καλό είναι να διαφημίζεται!

#CALZEDONIA σημαίνει «θέλω καλοκαίρι, ήλιο, θάλασσα τώρα»!

Στη Βερόνα ο καιρός ήταν καλοκαιρινός. 25 βαθμοί και μια ωραία υγρασία σου «άνοιγαν» την όρεξη για μπάνια, σούπερ μαγιό και beachwear. Και φυσικά, τα μαγιό που είδαμε στα κεντρικά της Calzedonia σε έκαναν να τα βάζεις με τον καιρό που δεν μας αφήνει ακόμα να χαρούμε τις ελληνικές θάλασσες.

Τιρκουάζ μαγιό και φούξια, μπικίνι ντυμένα με κρύσταλλα, στυλάτα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα, beachwear με δαντέλα και ρομαντικό στυλ ήταν μόνο μερικά από τα κομμάτια calzedonia που μας κέρδισαν.

#CALZEDONIA σημαίνει «και τα μοντέλα τρώνε/χαμογελάνε/ διασκεδάζουν»

Κι ύστερα ήρθε το backstage για εμάς τους τυχερούς mediaκούς καλεσμένους της Calzedonia, που είχαμε την ευκαιρία να απολαύσουμε τα μοντέλα και τον πανικό προετοιμασίας ένος fashion show λίγα λεπτά προτού αυτό ξεκινήσει.

Και ναι, είναι ευτυχία να βλέπεις πως και τα μοντέλα τρώνε. Και είναι σούπερ να σου σκάνε χαμόγελα οι κούκλοι «Ρωμαίοι» της Calzedonia. Και πολύ θα ήθελα να κλέψω τα φουξ ψηλοτάκουνα της καλλονής Satta αλλά ήταν σε νούμερο 39 και το απέφυγα! Και ναι, τα μοντέλα απαγορεύεται να κουνηθούν μέχρι να γίνει το μακιγιάζ και να στρώσει η μπλούκλα στο μαλλί αλλά ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, τα κορμιά τους δεν παίζονται. Όχι, δεν μιλάμε για κοκκαλιάρες, αν αυτό φαντάζεσαι αλλά για juicy δίμετρες κούκλες με καμπύλες.

Και στην πασαρέλα; Τα έδωσαν όλα και έδειχναν να το διασκεδάζουν. Ίσως φταίει πως είχαν το ελληνικό press δυναμικό πρώτη θέση να τις/τους θαυμάζει, γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το σκέρτσο και νάζι που έδωσαν επί πασαρέλας.

#CALZEDONIA σημαίνει μόδα, σόου και ηδονή!

Φυσικά, το φετινό σόου- ειδικά το να το βλέπεις από κοντά- μας κέρδισε. Το καλύτερο ήταν πως και στη Βερόνα να μην ήσουν, μέσω του Twitter και του tweet camera μπορούσες άμεσα να λαμβάνεις υλικό από το σόου σαν να βρισκόσουν εκεί.

Το σόου ήταν μαγικό. Χρώμα, χορός, πεταλούδες, λουλούδια, υπέροχες μουσικές σε μια πασαρέλα που τα μοντέλα έλαμπαν πραγματικά. Αλλά αυτό που σου έκανε εντύπωση ήταν πόσο ωραία έδειχναν τα μαγιό και beachwear φορεμένα, αυτά που έδειχναν και τόσο τέλεια πριν, όταν τα είδαμε στη γκάλερι της Calzedonia.

#CALZEDONIA σημαίνει αιώνια αγάπη!

Η Βερόνα είναι πόλη που ευωδιά αγάπη! Μπορεί να ευθύνεται γι' αυτό η Ιουλιέτα ή ο Ρωμαίος της που την στοίχειωσαν για πάντα. Ίσως είναι τα ιστορικά της κτήρια που βοηθούν να μπεις στο κλίμα της αιώνιας αγάπης, ίσως είναι αυτό το μπαλκόνι της Τζούλιετ που με το που σταθείς πάνω του, ψάχνεις το Ρωμαίο (ή σου λείπει ο δικός σου ο Ραιμαίος) αλλά η Βερόνα σε μαγεύει! Και μάλλον, δεν βρέθηκε τυχαία η Calin στην πόλη αυτή. Και ναι, βρίσκομαι κοντά στο να ορκιστώ «αιώνια πίστη» στα μαγιό της Calzedonia και μην μου πεις ότι από τις φωτογραφίες και μόνο, δεν σκέφτεσαι κι εσύ το ίδιο.

#CALZEDONIA σημαίνει «μ' αρέσει η δουλειά μου, ξεκινάω δίαιτα ή μήπως καλή είμαι κι έτσι;»!

Εντάξει, ένα ταξίδι στη Βερόνα, ένα καρτελάκι να κοσμεί το στήθος με την ένδειξη media είναι από μόνα τους εφόδια για να λατρέψεις τη δουλειά σου ακόμα περισσότερο. Κι αν νομίζεις πως το να βλέπεις τις δίμετρες με τα μαγιό είναι κάτι που μπορεί να σου ρίξει την αυτοπεποίθηση, κάνεις λάθος.

Γιατί το ωραίο με τα μαγιό Calzedonia (και μιλώ εκ πείρας) είναι πως όσο ωραία δείχνουν πάνω στα μοντέλα, το ίδιο ωραία δείχνουν φορεμένα κι από εμάς τις κοινές θνητές. Δεν λέμε πως θα φορέσεις το μπραζίλιαν και θα αποκτήσεις μαγικά τους γλουτούς της Melissa Satta, αλλά η εφαρμογή του μπραζίλιαν σίγουρα θα γοητεύεις και τους δικούς γλουτούς, και την κοιλίτσα και το στήθος!

#CALZEDONIA σημαίνει «και του χρόνου Βερόνα»!

Δεν ξέρω αν ο Απρίλιος του 2016 θα με βρει στη Βερόνα, αλλά το εύχομαι. Θα έχει μεγαλώσει και η μπέμπα και δεν θα χρειάζεται να βγάζω γάλα με το θήλαστρο σαν την Kroes στη διαρκεια του ταξιδιού. Προς το παρόν, ακόμα παλεύω με τις τύψεις και εξαιτίας αυτού κάνω αγορές calzedonia και στη μικρή, έτσι για να «μπαίνει» στο κλίμα. Ξεκινήσαμε ήδη με καλτσάκια, κι ελπίζω το καλοκαίρι να μας βρει φορώντας ασορτί #clz μαγιό!

Κατερίνα Πατούλια