Σανδάλια με λευκή σόλα: 5 τιπ που πρέπει να ξέρεις

16.08.2015
Ναι πρόκειται για μια τάση που έχουμε ήδη αγαπήσει από την περασμένη σεζόν. Τα δερμάτινα gladiators με την άσπρη τρακτεροτή σόλα, που δεν υπάρχει βιτρίνα που να μην έχει το αντιπροσωπευτικό της δείγμα είναι τάση. Το καλό είναι ότι συνήθως τα βρίσκεις με καφέ λουράκια και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ταιριάξουν σχετικά εύκολα με όλα χρώματα, ακόμα και με total black outfit. Ναι, ναι, πάει. Αν θες να νιώθεις πιο σεταρισμένη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάνα καφέ αξεσουάρ , όπως καφέ βραχιόλια ή τσάντα. Με denim σορτσάκι ή denim σαλοπέτα σορτσάκι σε φαρδιά γραμμή θα σου αρέσουν. Με άλλα ρούχα που μπορεί να φορεθεί επίσης αυτό το είδος σανδαλιών, είναι με στενό ή boyfriend παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια και από πάνω μοντέρνο t-shirt με στάμπες ή crop top. Στο πιο chic, σου έχω πρόταση με maxi φανελένιο απλό, απλούστατο φουστάνι σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, στην πιο λιτή γραμμή που υπάρχει. Η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου εξηγεί πώς θα τα φορέσεις και θα εντυπωσιάσεις:

Ναι πρόκειται για μια τάση που έχουμε ήδη αγαπήσει από την περασμένη σεζόν. Τα δερμάτινα gladiators με την άσπρη τρακτεροτή σόλα, που δεν υπάρχει βιτρίνα που να μην έχει το αντιπροσωπευτικό της δείγμα είναι τάση.

Το καλό είναι ότι συνήθως τα βρίσκεις με καφέ λουράκια και αυτό σημαίνει ότι μπορούν να ταιριάξουν σχετικά εύκολα με όλα χρώματα, ακόμα και με total black outfit. Ναι, ναι, πάει. Αν θες να νιώθεις πιο σεταρισμένη μπορείς να χρησιμοποιήσεις και κάνα καφέ αξεσουάρ , όπως καφέ βραχιόλια ή τσάντα.

Με denim σορτσάκι ή denim σαλοπέτα σορτσάκι σε φαρδιά γραμμή θα σου αρέσουν. Με άλλα ρούχα που μπορεί να φορεθεί επίσης αυτό το είδος σανδαλιών, είναι με στενό ή boyfriend παντελόνι με γυρισμένα τα μπατζάκια και από πάνω μοντέρνο t-shirt με στάμπες ή crop top. Στο πιο chic, σου έχω πρόταση με maxi φανελένιο απλό, απλούστατο φουστάνι σε άσπρο ή μαύρο χρώμα, στην πιο λιτή γραμμή που υπάρχει.

Η Μάντυ Σωτηρίου, μπλόγκερ του DoNotBuyJustCry σου εξηγεί πώς θα τα φορέσεις και θα εντυπωσιάσεις: