Τσάντα μισοφέγγαρο: 3 τρόποι για να φορέσεις το τρεντ σήμερα

06.01.2016
Η τσάντες σε σχήμα μισοφέγγαρο είναι το νέο must trend που θα λατρέψουμε και σίγουρα θα φορεθεί πολύ. Η Μάντυ Σωτηρίου, η μπλόγκερ του site DoNotBuyJustCry, μας δείχνει πως μπορούμε να τις ταιριάξουμε με τα ρούχα και τα παπούτσια μας.

Οι εντυπωσιακές και πολύ πρακτικές τσάντες με αυτό το σχήμα, είναι βολικές και ταιριάζουν με όλες μας τις εμφανίσεις, είτε είναι casual, casual chic ακόμη και chic για βραδινές εμφανίσεις.

Η τσάντα μισοφέγγαρο θα αναδείξει, θα συμπληρώσει το ντύσιμό μας και θα μας κάνει να δείχνουμε πολύ στυλάτες.

Η συγκλονιστική και πολύ πρακτική τσάντα σε σχήμα μισοφέγγαρο που όλες θα λατρέψουμε είναι ιδανική επιλογή για όλες μας τις εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βραδύ ακόμη και με casual ντύσιμο.

Η τσάντα με το προτότυπο σχήμα είναι η πιο βολική επιλογή για τις απογευματινές μας βόλτες και ταιριάζει άψογα με τα τζιν μας και τα δερμάτινα παντελόνια μας που είναι το must trend του φετινού χειμώνα.

Ακόμη και για μια πιο chic εμφάνιση με μίνι φόρεμα και τις λατρεμένες μας μπότες που φτάνουν λίγο πάνω από το γόνατο η τσάντα μισόφέγγαρο θα μας βολέψει και θα ταιριάξει απόλυτα με το στυλ μας.