4+1 αξεσουάρ για να αγοράσεις στις εκπτώσεις

12.01.2016
Οι εκπτώσεις έχουν ξεκινήσει και εσύ δεν ξέρεις τι θέλεις να αγοράσεις. Σίγουρα θέλεις τζιν, παπούτσια και μπουφάν αλλά μήπως να ξεκινούσες από κάτι πιο... μικρό;

Τα αξεσουάρ καταφέρνουν πάντα να ολοκληρώνουν την εμφάνιση μας και να της δίνουν αυτό το "κάτι" παραπάνω. Παρακάτω θα πάρεις 5 ιδέες για τα αξεσουάρ που είναι επένδυση και μπορείς να αγοράσεις τώρα με τις εκπτώσεις.

Ε.Α.

Η μεγάλη μαύρη τσάντα

Μια καλή μεγάλη δερμάτινη τσάντα σε ουδέτερο χρώμα όπως είναι το μαύρο που είναι το πιο διαχρονικό χρώμα είναι σίγουρα μια καλή επένδυση που μπορείς να κάνεις με τις εκπτώσεις. Δεν πρόκειται για ένα απλό αξεσουάρ μόδας αλλά για τον πιο διαχρονικό τρόπο να κάνεις fashion statement με άνεση. Η τσάντα αυτή χωράει τα πάντα και έχει εύκολο πιάσιμο και το μόνο βέβαιο είναι πως θα την χαρείς από το πρωί μέχρι το βράδυ. Στην Folli Follie θα βρεις αυτή την πολύ ιδιαίτερη μαύρη τσάντα αν πατήσεις ΕΔΩ που είναι ιδανική για όλες τις ώρες της ημέρας.

Πίσω έχει η τσάντα την ...ομορφιά

Τα αγαπημένα back packs, έχουν επιστρέψει δυναμικά στη μόδα και μάλιστα η ποικιλία τους είναι τεράστια και σίγουρα πρόκειται για μια πολύ καλή επενδυση τώρα που μπορείς να την αγοράσεις με μεγάλη έκπτωση. Υπάρχουν σε όλα τα χρώματα και σε άπειρα σχέδια, μια τσάντα πολύ βολική που θα αγαπήσουμε, μιας και μας θυμίζουν κάτι από τα σχολικά μας χρόνια! Στην μονόχρωμη εκδοχή της ή στην εμπριμέ, σπορ ή με tribal σχέδια, δερμάτινη ή με διχρωμίες, το μόνο βέβαιο είναι πως θα βρεις εκείνη που θα ολοκληρώσει τέλεια το λουκ σου.

Πάντα γεμάτο πορτοφόλι:

Ναι πρόκειται για μια ευχή που δίνεις συνέχεια! Δεν υπάρχει καλύτερη αγορά-επένδυση από ένα ωραίο πορτοφόλι για τη νέα χρονιά με την ευχή να είναι πάντα γεμάτο. Το πορτοφόλι σε ένα έντονο χρώμα όπως αυτό ΕΔΩ της Folli Follie σε έντονο μπλε χρώμα. Το βασικό που πρέπει να έχει είναι αρκετές θήκες και χώρους. Προτίμησε ένα πράσινο, κόκκινο ή μπλε χρώμα!

Δαχτυλίδια και δαχτυλιδάκια:

Είναι τα πιο αγαπημένα κοσμήματα των γυναικών που είναι και τα πιο φορτισμένα με συμβολισμούς. Όταν δεν είναι απλώς αξεσουάρ, εκφράζουν τον έρωτα αλλά και την εξουσία. Δενόμαστε μαζί τους συναισθηματικά, αν προέρχονται από κάποιον αγαπημένο, ή πιστεύουμε ότι μας φέρνουν τύχη και προστασία. Φέτος με τις εκπτώσεις βρες το δικό σου αγαπημένο δαχτυλίδι ή τα δικά σου αγαπημένα. Τα δαχτυλίδια είναι αξεσουάρ που είναι διαχρονικά και ειδικά φέτος θα βρεις πολλά και διαφορετικά σχέδια και μπορείς να πάρεις ιδέες ΕΔΩ από τη χειμερινή σειρά κοσμημάτων της Pandora.

Ζεστά κασκόλ:

Τα αγαπημένα μας κασκόλ μπορούν να μας δώσουν στιλ και να ανανεώσουν τη γκαρνταρόμπα μας, από κομψά κασκόλ μονόχρωμα μέχρι πλεκτά κασκόλ σε μεγαλύτερο μέγεθος είτε μονόχρωμα είτε με έντονα σχέδια. το μόνο βέβαιο είναι πως όχι μόνο μας ζεσταίνουν αλλά προσθέτουν και πόντους στιλ στην εμφάνιση μας. Στα ράφια θα βρεις πολλά και διάφορα σχέδια και αρκεί να βρεις εκείνο που ταιριάζει με τα περισσότερα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου ή εκείνο που έχει το αγαπημένο σου μοτίβιο. Και εδώ the sky is the limit στις επιλογές!