Kασκόλ-γιακάς: 4 κομμάτια που αλλάζουν τελείως το λουκ σου

25.01.2016
Δεν χωράει αμφιβολία πως το κασκόλ είναι απαραίτητο τώρα με το κρύο αλλά και εκτός από αυτό είναι και ένα μοδάτος τρόπος για να δώσεις στιλ στην εμφάνιση σου γενικότερα.

Τελευταία έχουν ξεχωρίσει και τα κασκόλ εκείνα που μπορούν να φορεθούν σαν γιακάς και όχι χωρίς λόγο. Παρακάτω θα δεις πώς ποια είναι εκείνα τα κασκόλ σε στιλ γιακά που αλλάζουν τελείως την εμφάνιση σου!

H γούνινη εκδοχή του! Ναι είναι ο πιο μοδάτος, ζεστός και στιλάτος τρόπος να δώσεις απλόχερα και ...μονομιάς πόντους κομψότητας σε ένα απλό λουκ. Μπορείς να τον φορέσεις πάνω από το παλτό σου και θα δείχνει σαν να είναι κομμάτι από το πανωφόρι σου αλλά μπορείς να τον φορέσεις και επάνω από την μπλούζα σου. Ακόμη και σε έντονο κόκκινο χρώμα όπως της φωτογραφίας από τις πασαρέλες του οίκου Michael Kors, πρόκειται για ένα αξεσουάρ μόδας που δεν θα περάσει απαρατήρητο.

Έξτρα τιπ:

Αναψοκοκκινισμένα μάγουλα και κόκκινο κραγιόν δεν χωράει αμφιβολία πως ολοκληρώνουν τέλεια το στιλ!

Ένα γούνινο κασκόλ-γιακάς σε γκρι χρώμα είναι μια καλή επένδυση που θα σε βάλει ασπροπρόσωπη και στο γραφείο αλλά και στο ποτό.

Ένα κασκόλ που είναι φορεμένο γύρω από τον λαιμό και θυμίζει έντονα γιακά, είναι από τα βασικά αξεσουάρ μόδας που θα "βρεις μπροστά σου" για πολλές σεζόν. Το έντονο χρώμα είναι προεραιτικό και δεν πρέπει να το φοβηθείς.

Σαν μαντίλι! Πρόκειται για έναν γιακά που μας θυμίζει μαντίλι και αναβαθμίζει το λουκ μας.

Ελένη Αναστασάκη